misiokoda Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Witajcie, Nieco ponad 2 tygodnie temu zakupiłem telefon Xiaomi Redmi Note 4, założyłem folię ochronną i dzisiaj zauważyłem coś takiego jak na zdjęciu (przepraszam za jakość ale robione ze starego, słabego telefonu, chodzi o tą białą plamkę w kółeczku które sam narysowałem) I szczerze to nie wiem co z tym zrobić... Być może to nawet było od nowości (bo od zakupu mało używałem telefonu, w dodatku ta plamka jest widoczna tylko na jasnym, zwłaszcza białym tle). Telefon kupiony w Proline - teraz bardziej zgłębiłem się w temat gwarancji i tam różowo chyba z tym nie jest... Co poradzicie? Oddawać jednak na tą gwarancję/rękojmię? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek1986 Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 (edited) Dnia 4.12.2017 o 20:03, misiokoda napisał: Co poradzicie? Oddawać jednak na tą gwarancję/rękojmię? Hej ja kupiłem w komputroniku, oddałem na gwarancje i wymienili wystwietlacz. Czym prędzej oddaj na gwarancje bo będzie się to robiło coraz większe. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Edited December 25, 2017 by mrosi Nie ma to jak zacytować post tuż nad swoim, wraz z obrazkiem. Brawo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts