saper231 Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 Cześć. Miał ktoś z was problem z kamerą w waszych Mi Note 2 ? W trybie foto na każdej aplikacji kamery ( nawet stockowej) wszystko idzie gładko, ale wchodząc do trybu nagrywania, dosłownie wszędzie mam przybliżony ekran i nie da się tego cofnąć. Aplikacje korzystające z kamery/aparatu przejmują ten nawyk tj. na snapchacie mam to samo. To samo na stockowym romie jak i miuipolska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bordo Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Mam to samo i niestety nie znalazłem rozwiązania problemu.Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt_berninger Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 U mnie też to samo, dziwne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrok31337 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Zastanawiam się, czy to nie jest związane z EIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiiiim Posted December 6, 2017 Share Posted December 6, 2017 Dowiedzcie się jak dział EIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saper231 Posted December 8, 2017 Author Share Posted December 8, 2017 Znalazłem rozwiązanie. Wystarczy włączyć format 4:3, wtedy wszystko działa jak ta lala. Aplikacja systemowa obsługuje 4:3 w trybie aparatu, do kręcenia video musiałem pobrać Candy Camera. Tak, aplikacja do selfiaków jako jedna z nielicznych w sklepie play obsługuje ten tryb ( mam nadzieję, że znajdę kiedyś troszkę lepszą). Aplikacje wykorzystujące aparat, nie będące czystą aplikacją aparatu mają 16:9 z reguły, więc tego nie zmienimy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts