bartol435 Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Witam, ma ktoś z was w mi4 LTE taki problem że bardzo często przechodząc przyciskiem Home do pulpitu wyskakuje komunikat "ładowanie pulpitu" i dopiero po chwili do niego przechodzi? Strasznie mnie to irytuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 @bartol435 musisz mieć aplikacji nawalonych masę, albo poodpalanych jednocześnie. Mi taki komunikat wyskakuje tylko jak otworzę kilka wymagających apek na raz, albo po zastosowaniu nowego motywu (co jest akurat normalne). Link to comment Share on other sites More sharing options...
energyypl Posted August 6, 2017 Share Posted August 6, 2017 Pytanko, mam miui 8.5 stable. Idzie jakos wylaczyc narastajacy dzwonek? W opcjach tego brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unuqer Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 (edited) Witam, chciałbym zrobić MiFlasha na moim mi4 WCDMA 64GB i mam pytanko ktory obraz mam pobrać ☆ Xiaomi Mi 4 CDMA/WCDMA/LTE Latest China Developer Version Fastboot File Download ☆ Xiaomi Mi 4 CDMA/WCDMA/LTE Latest Global Developer Version Fastboot File Download Edited August 13, 2017 by Unuqer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 A to ciężko się domyślić samemu po nazwie? China dev: rom chiński Global dev: global... Jak planujesz wgrać i tak xiaomi.eu to wszystko jedno co wybierzesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zborus Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Witam, mam do kupienia MI4 z tym, że na telefonie jest zainstalowany Lineage OS (następca Cyanogenmod). Telefon posiada odblokowany bootloader i TWRP. Prosże o informację w jaki sposób mogę wrócić do softu od xiaomi (miui). Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffaf Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Pobierasz rom z miuipolska i instalujesz w twrp.Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zborus Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 czyli nic skomplikowanego. a w ogóle warto kupować MI4 w cenie 400-450 PLN na dzien dzisiejszy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Jeśli nowy to możesz wziąć, bo Mi4c kupiłem nowego za 500 zł w tamtym roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zborus Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 nie no, mówimy o używanym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Aha, to już jak chcesz Nie kupiłbym używanego Mi4 za tyle pieniędzy, bo po kilku miesiącach może go szlag trafić i co wtedy? U Goldwaya masz za 107$ nowy... Policz sobie i się zastanów czy warto płacić Januszowi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zborus Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 a jaki telefon w tej cenie używany warto kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tubaris Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Czy jesli mam białą wersję Mi4 to czy mogę zamienic ekran na czarny wraz z digitizerem? Czy czarny nie bedzie pasowal do bialego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Jak wstawisz czarny to będziesz miał nadal srebrną ramkę i biały tył. Zamknij sam oczy i wyobraź sobie jak to wygląda. Po co pytać na forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tubaris Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 (edited) 3 minuty temu, Acid napisał: Jak wstawisz czarny to będziesz miał nadal srebrną ramkę i biały tył. Zamknij sam oczy i wyobraź sobie jak to wygląda. Po co pytać na forum? Zamierzam założyc czarną obudowę na tył, więc to nie gra roli, a srebrna ramka z czarnym frontem mi się podoba, bo kiedyś coś takiego widziałem. Bardziej chodziło mi tylko i wyłącznie o kompatybilnośc, czy jedno bedzie pasowac do drugiego, bo rozne rzeczy na ten temat slyszalem. Edited August 15, 2017 by tubaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 To słyszałeś bzdury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cieplasek Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Witam. Mam pytanko. Jest gdzieś stronka z romami starszymi Miui. Chodzi mi o Miui 6.10.13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockerek Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=122528 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tominjo Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Planuję zakup Mi4 od hong kong goldway. Vat naliczają? Ktoś zamawiał od nich albo coś wie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Dnia 8/15/2017 o 11:22, zborus napisał: czyli nic skomplikowanego. a w ogóle warto kupować MI4 w cenie 400-450 PLN na dzien dzisiejszy? Moim zdaniem nie, nie wiesz co sie dzialo z telefonem ile czasu byl uzywany itd... Co do tego co kupic uzywanego to powiem tak: jesli nie trafisz na super okazje, ktos kupil i mu nie podszedl, to xiaomi trzyma cene lepiej niz bardziej znane marki. I za te 400-450zl mozesz nie trafic nic sensownego uzywanego. Nie wiem czy na twoim miejscu nie probowalbym kupic redmi 4x, ale to chiny w tej kwocie raczej. W PL co najwyzej dostaniesz redmi 4a, a to jednak klasa nizej niz mi4. 12 godzin temu, Tominjo napisał: Planuję zakup Mi4 od hong kong goldway. Vat naliczają? Ktoś zamawiał od nich albo coś wie? Jest kupa wpisow na forum o tym sprzedawcy. Poszukaj w dziale "kupno urzadzen" lub "opinie o sklepach" na forum telchina jest przedstawiciel goldwaya, mozesz tam tez poszukac dzialu o nim. Ostatnio goldway oferowal przesylke z uniknieciem VAT, ale to sie dosc czesto zmienia, wiec teraz ci nie odpowiem jak to wyglada. Najlepiej szukaj na telchina aktualnych informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 17 minut temu, PurpleHaze napisał: W PL co najwyzej dostaniesz redmi 4a, a to jednak klasa nizej niz mi4. Chyba dwie-trzy klasy niżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cieplasek Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Ja żonce kupowałem Mi4 od goldway z wyborem DHL 20 dolarów ale bez VAT. Dziś dotarł . Zamawiałem 7 sierpnia . Wysłane z mojego C106 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Ciekawe kiedy będzie jakaś aktualizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
adiz47 Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Dnia 6.08.2017 o 21:54, energyypl napisał: Pytanko, mam miui 8.5 stable. Idzie jakos wylaczyc narastajacy dzwonek? W opcjach tego brak Witam, polecasz miui 8.5 Stable? ja teraz siedzę na globalu i w sumie nie widzę żadnych powodów by zmieniać na miui polska, siedziałem na RR, Cyanie. występowały na niektorych systemach restarty tak samo bodajże na miui polska jeżeli chodzi o Miui Global 8.1 to u mnie wszystko śmiga i właśnie teraz pobieram Miui Polska 8.5.2 i nie wiem czy nie strzele sobie w kolano Link to comment Share on other sites More sharing options...
cort06 Posted August 25, 2017 Share Posted August 25, 2017 Jaki ROM polecicie aktualnie na MI4? Siedze jeszcze na KitKacie w wersji 5.11.13, warto się przesiadać na MIUI 8 czy poczekać na MIUI 9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
energyypl Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Dnia 22.08.2017 o 12:39, adiz47 napisał: Witam, polecasz miui 8.5 Stable? ja teraz siedzę na globalu i w sumie nie widzę żadnych powodów by zmieniać na miui polska, siedziałem na RR, Cyanie. występowały na niektorych systemach restarty tak samo bodajże na miui polska jeżeli chodzi o Miui Global 8.1 to u mnie wszystko śmiga i właśnie teraz pobieram Miui Polska 8.5.2 i nie wiem czy nie strzele sobie w kolano polecam, żadnych restartów czy gubienia gps czy cokolwiek jak dla mnie najlepsze stable póki co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas98woj Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Jakieś opinie na temat MIUI 9 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiS Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Dnia 14.09.2017 o 15:15, Lukas98woj napisał: Jakieś opinie na temat MIUI 9 ? Mi4 ma MIUI9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas98woj Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 (edited) 1 godzinę temu, MartiS napisał: Mi4 ma MIUI9? Tak od dwóch tygodni wersja rozwojowa Edited September 16, 2017 by Lukas98woj Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiS Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 2 godziny temu, Lukas98woj napisał: Tak od dwóch tygodni wersja rozwojowa Instalowałeś może? Jestem ciekaw jak to się sprawuje, a pewnie powrotu do starszych wersji nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas98woj Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 3 godziny temu, MartiS napisał: Instalowałeś może? Jestem ciekaw jak to się sprawuje, a pewnie powrotu do starszych wersji nie ma Myśle że z powrotem nie ma problemu ale niech się ktoś inny wypowie systemik działa bardo ładnie 4h na ekranie mi wytrzymuje System wydaj się że daje kopa telefonowi nie znalazłem nic co by nie działało Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiS Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 18 minut temu, Lukas98woj napisał: Myśle że z powrotem nie ma problemu ale niech się ktoś inny wypowie systemik działa bardo ładnie 4h na ekranie mi wytrzymuje System wydaj się że daje kopa telefonowi nie znalazłem nic co by nie działało A miałeś może okazje testować GPS? Jest lepiej/gorze/tak samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas98woj Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Przed chwilą, MartiS napisał: A miałeś może okazje testować GPS? Jest lepiej/gorze/tak samo? żadko korzystam niech inni się wypowiedzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tominjo Posted September 17, 2017 Share Posted September 17, 2017 Dnia 16.09.2017 o 14:13, Lukas98woj napisał: Tak od dwóch tygodni wersja rozwojowa Ale jest na Mi4? Bo widzę tylko na Mi4c i Mi4s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas98woj Posted September 17, 2017 Share Posted September 17, 2017 4 godziny temu, Tominjo napisał: Ale jest na Mi4? Bo widzę tylko na Mi4c i Mi4s. Tak na MI4 https://miuipolska.pl/download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts