meriox Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Witam, Czy istnieje jakiś mod albo ktoś wie gdzie dokładnie zmienić wpis aby zredukować głośność głośnika do rozmów telefonicznych? W tej chwili najniższy poziom głośności jest jeszcze zbyt głośny. Na którymś z romów global problem nie występował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldSnickers Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 @meriox a słyszysz też przester czy tylko za głośno ? Ze starszymi romami był ten problem potem to naprawili... niby. U mnie z niektórymi dalej mam ten problem, ale 99% osób z którymi rozmawiam słyszę normalnie. Chyba, że po prostu jest dla Ciebie za głośno, to kiedyś widziałem na xda, że można zwiększyć liczbę kroków głośności i przy okazji zmienić minimalny i maksymalny poziom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted December 5, 2017 Author Share Posted December 5, 2017 (edited) Przesterowania nie zauważyłem. Tylko najniższy poziom głośności jest wg mnie jeszcze za głośny. Dnia 2017-12-03 o 16:51, deiwid63 napisał: Na tej stronie znajdziesz odpowiedź. https://miuipolska.pl/forum/topic/25867-alternatywne-systemy-firmware-kernel-dla-redmi-note-44x/?page=21 Dzięki. RX1 czy RX2 odpowiada za głośnik do rozmów telefonicznych? Edited December 5, 2017 by meriox Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzeej Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Dnia 29.11.2017 o 12:21, meriox napisał: Witam, Czy istnieje jakiś mod albo ktoś wie gdzie dokładnie zmienić wpis aby zredukować głośność głośnika do rozmów telefonicznych? W tej chwili najniższy poziom głośności jest jeszcze zbyt głośny. Na którymś z romów global problem nie występował. Też uważam ze jest stanowczo za głośno przy minimalnym poziomie głośności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wenazyr Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Odnawiam temat. Jeśli ktoś potrafi w sposób czytelny i klarowny wytłumaczyć jak zmniejszyć minimalny poziom głośności głośniczka do rozmów, bo przy domyślnych ustawieniach jest zbyt głośny, to będę wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefighter Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 Podepnę się do tematu Podczas rozmowy próbuje vol na minus ale suwak nie dojeżdża do końca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jardo Posted July 27, 2018 Share Posted July 27, 2018 Czy cos w temacie głośności rozmów się zmieniło? W moim redmi 5A suwak głośności rozmowy można obniżyć tylko do ok 25%, a dalej za głośno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts