Lajsek Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Witam, połączyłem mi band 2 z aplikacją "find mi band" - jakaś na Windows phone. Problem polega na tym, że aplikacja zmieniał widoczność mi banda i obecnie nie jestem w stanie się z nim połączyć przez mi fit.... Co mogę zrobić? Proszę pomóżcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
GadzetoPL Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Rozłączyłeś opaskę w aplikacji? Szczerze to mam to samo tj. odparowałem w find mi band (swoją drogą nie ufam sposobowi w jaki to działa) i nie mogę połączyć z mi fit. Opaskę jednak wykrywa i paruje w notify - możesz to również sprawdzić u siebie. Aktualnie wg. jednej z porad rozładowuje opaskę i potrzymam rozładowaną jakiś czas żeby prąd upływu akumulatora ją całkowicie zresetował - wtedy mam nadzieję połączy się z mi fit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ik`ey Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Zabawa na ok miesiąc - przynajmniej u mnie tyle trzymałem i zadziałało. Wątek szeroko rozpisywany:http://en.miui.com/thread-298737-5-1.html Nie polecam rozbierania bo nastąpi utrata szczelności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi173 Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Nie licz na to, ja swoją rozładowaną do zera trzymałem 2 tygodnie w zamrażarce.Po wyjęciu i naładowaniu nie zresetowała się co widać od razu po zegarku- pokazuje godzinę bez żadnych opóźnień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajsek Posted December 3, 2017 Author Share Posted December 3, 2017 sytuacja rozwiązana. Okazało się że w ustawieniach aplikacji była schowana opcja by rozłączyć mi banda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: użytkownik nie wykonał polecenia zmiany tytułu/treści wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts