bartek07 1 Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 Też macie opóźnienie głosu? Na początku obraz się przycina i później głos nie współgra z tym co mówią. Link to post Share on other sites
zuku1786 26 Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 U mnie nie zauważyłem takiego problemu Link to post Share on other sites
pkonrad 588 Posted May 24, 2018 Report Share Posted May 24, 2018 To wina Mi Box a nie samej apki. Wyłącz Box'a z prądu na kilka minut. To powinno rozwiązać problem. Link to post Share on other sites
bartek07 1 Posted May 25, 2018 Report Share Posted May 25, 2018 Wyłączyłem z prądu i tak samo. Na netflixie nie mam tego problemu a na Player i na showmax jest problem. Link to post Share on other sites
mini21 8 Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Pytanko odnośnie zpatchowanej TVP VOD - czy u Was też jest tak, że po zainstalowaniu, ekran jest przekręcony w poziomie? Nie wiem czy idzie to jakoś zmienić? Link to post Share on other sites
ghost12 36 Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Jeśli tak masz tzn że na mi boxie zainstalowałeś wersję z literką m. Link to post Share on other sites
mini21 8 Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Instalowałem najpierw bez "m", potem z "m" i ciągle to samo. Spróbuje jeszcze raz. Link to post Share on other sites
Waldemarrro 0 Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 jeszcze odnośnie tej apki tvn bez reklam, to jak to się instaluje? mam ten plik archiwum a w nim wiele plików, mam to gdzieś skopiować? Link to post Share on other sites
mini21 8 Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Zmień nazwę tego pliku z .zip na .apk i w boxie zainstaluj. Link to post Share on other sites
Waldemarrro 0 Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 dzięki wielkie! Link to post Share on other sites
grzechot 0 Posted September 10, 2018 Report Share Posted September 10, 2018 Czy na apce player.pl na Xiaomi Mi Box jest opcja seriali w 4k? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
grzechot 0 Posted September 17, 2018 Report Share Posted September 17, 2018 Ktoś mógłby mi odpowiedzieć?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Cacper 0 Posted September 27, 2018 Report Share Posted September 27, 2018 Posiadam Xiaomi Mi Box są seriale i filmy w jakości 4K, nie ma pod tym specjalnej oddzielnej zakładki z ofertą 4K, ale są pozycje w 4K które z łatwością można odnaleźć. Produkcje 4K w moim przypadku lecą, posiadam internet 150mb/s od UPC. Link to post Share on other sites
Rad87 0 Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Cześć, włączę się w dyskusję, ponieważ do tej pory mam same problemy z TV boxem. Pierw co chwile gubił połączenie wifi, zmieniłem kanał na 5 (byl 10) i zwiększyłem zasięg na 40 Ghz. Póki co jest ok. Teraz próbowałem włączyć tvn player i zainstalowałem apkę z google play. Włącza się aplikacja, mogę przeglądać treści, jednak przy próbie włączenia np. pułapki z ikoną 4k nie włącza sie serial, cały czas ikona z kółkiem, kręcącym się w nieskończoność. Czy jest jakieś ograniczenie, że ikona 4k, świadczy o tym, że to jest film w 4k i jak mam tv full hd to nie chce go odtworzyć? Oczywiście mam na myśli automatycznie ustalenie przez apke rozdzielczości w jakiej mam tv. Czy generalnie ta ikona mówi o tym ,że jak będzie tv 4k i odpowiedni przepustowość neta to ten film można otworzyć w 4k? Nie mam pojęcia co może być przyczyną wieszania się tej aplikacji. Internet z multimedii 30mb/s. Link to post Share on other sites
Cacper 0 Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Aplikacja TVN Player ma to do siebie, że nie za pierwszym razem cokolwiek uruchomisz, lub większa część działa, a pozostała już nie. Wyłącz aplikację i ją ponownie włącz, ewentualnie odinstaluj apkę i jeszcze raz ją zainstaluj lub zaloguj się ponownie. Powinno zadziałać. Jak masz takie częste usterki zgłaszaj to do serwisu. Czym nas więcej może obsługa techniczna poprawi wiele błędów co do samej aplikacji i poprawności działania na Android TV. Kółeczko niebieskie, też u mnie czasem długo się kręci, choć mając od kilku tygodni internet o prędkości 150mb/s nie mam prawie już z nim kłopotów, wcześniej miałem 60mb/s. Materiały 4K u mnie działają z telewizorem zwykłym HD oraz Full HD, jak i w telewizorze z 4K. Więc to raczej nie od tego. Szybciej od internetu może to wynikać. Router/modem mam blisko telewizora. Link to post Share on other sites
Cacper 0 Posted October 8, 2018 Report Share Posted October 8, 2018 Wszystkie pozycje w jakości 4K w playerze - https://player.pl/playerplus/kolekcje/player-4kl,237488 Link to post Share on other sites
Dareks1990 0 Posted October 18, 2018 Report Share Posted October 18, 2018 Witam mam mibox 3 z mdz 16aa i mam problem z aplikacją player tzn po próbie odtwarzenia czegoś co jedt dostępne w wykupiony pakiecie po kilku sekundach pojawia się komunikat że urządzenie nie obsługuje widevin. Czy coś mogę z tym zrobić czy tylko zmiana softu? Link to post Share on other sites
Medar 1 Posted October 19, 2018 Report Share Posted October 19, 2018 Dnia 04.06.2018 o 08:57, mini21 napisał: Pytanko odnośnie zpatchowanej TVP VOD - czy u Was też jest tak, że po zainstalowaniu, ekran jest przekręcony w poziomie? Nie wiem czy idzie to jakoś zmienić? Wystarczy że zainstalujesz apke set orientation. Link to post Share on other sites
Medar 1 Posted October 19, 2018 Report Share Posted October 19, 2018 (edited) Dnia 18.05.2018 o 12:35, zuku1786 napisał: Tutaj wersja bez reklam z forum kodiwpigulce https://filebin.net/uo2p043520u0noac/player_1.0.8_patched.apk Niestety te linki już nie działają, czy ktoś wie skąd mogę pobrać aplikację Tv vod i Ipla bez reklam? Edited October 19, 2018 by Medar Link to post Share on other sites
ghost12 36 Posted October 20, 2018 Report Share Posted October 20, 2018 https://forum.kodiwpigulce.pl/showthread.php?tid=809 Link to post Share on other sites
Recommended Posts