ricki Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Witam mam problem z aplikacją aktualizacje. Mam wgrane najnowsze xiaomi.eu ( z 23.11.2017) po wejściu w aplikację nie można wykonywać żadnej czynności. W poprzedniej wersji było tak samo i myślałem że aktualizacja w twrp załatwi sprawę ale nic z tych rzeczy. Jakieś pomysły? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Ale w sumie to w czym problem? Crashuje? Zawiesza się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Nie ma możliwości obsługi tej apki nie można wybrac żadnej funkcji Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, ricki napisał: Nie ma możliwości obsługi tej apki nie można wybrac żadnej funkcji Wyczyść dane aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts