Eduardo Posted November 25, 2017 Share Posted November 25, 2017 Cześć, Ostatnio mojego Mi4C spotka la dziwna przypadłość: otóż podczas normalnych rozmów głosowych mikrofon bardzo słabo zbiera dźwięk, podobnie jak sam dyktafon. Działa poprawnie podczas rozmów video poprzez WhatsApp. Czy w tym modelu występują dwa mikrofony, jeżeli tak gdzie jest ich dokładna lokalizacja? Czy może być to coś związanego z softem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Jak rozumiem, sprawdziłeś informacje w tych wątkach? https://miuipolska.pl/forum/search/?&q=mikrofon&type=forums_topic&nodes=147&sortby=relevancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduardo Posted November 26, 2017 Author Share Posted November 26, 2017 mrosi - tak sprawdzałem nim założyłem wątek. Potrzebuję odpowiedzi technicznej. Patrząc na moduł wygląda iż jest jeden moduł mikrofonu, ale 2 tory na wzmacniacze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduardo Posted November 30, 2017 Author Share Posted November 30, 2017 Hej, Odebrałem zamiennik i po podłączeniu okazało się, że nie działa OTG. Miał już ktoś taki przypadek? Zakupiony z alledrogo. Widoczna jest różnica w ilości komponentów. W złączniku zamontowany zamiennik oraz oryginalny zdemontowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts