AlfPaczino Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Mam do sprzedania chińską podróbke sgs5. Telefon w stanie idealnym. Jest nowy, nie posiada gwarancji. Nie wiem jakie ma bebechy, nie dziala pulsometr i czytnik lini papilarnych. Kupiony pare dni temu. Wiecej o nim nie wiem, a nie chce wciskac kitu. Galeria: http://www.aukcjoner.pl/gallery/017403408-.html#I1 Kontakt: 694959213 (odpisuje na sms) Cena:600 zl do sporej negocjacji. Pilnie potrzebuje gotówki. Rozważę prawie każda oferte! http://allegro.pl/show_item.php?item=4452458344 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Powiem ci ze masz odwage wstawiac podrobke na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosshi2 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Zgadzam się z przedmówcą... Lepiej to usuń jak najszybciej bo możesz mieć problemy. Jak ktoś z Samsunga to zobaczy to sprawę Sądową mogą wytoczyć. Sprzedaż podróbek jest karalna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Zmień nazwę na Ssamsung albo co ci tam do głowy przyjdzie i cię mogą cmoknać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deragon Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Po pierwsze to nielegalne. Po drugie nie używa się słów, jak nie zna się ich znaczenia. Replika to nie to samo co podróbka. Na takim jednym zegarkowym forum zmieszaliby Cię z błotem za to. Pitu, pitu z LG-D802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Aukcja dalej stoi, kwestia czasu aż ktoś to zgłosi. Czy tylko ja miałem zdziwko po ujżeniu 5600 zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 to jak mam sprzedać ten szit ;(? I ile za to wołać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Nie możesz pisać że to Samsung, napisz ssaaamsung, wystarczy że jedną literke zmienisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 juz to zmieniłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Dam 10 zł. Nigdy nie miałem w rękach pod..., znaczy telefonu podobnego do pewnego koreańskiego producenta smartfonów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Za 600 zł wolałbym Redmi Note lub 1S i jeszcze by zostało Prędzej czy później znajdzie się ktoś życzliwy i doniesie, że sprzedajesz ładną "kopię". Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 (edited) Jeśli zmienił nazwę, to już nie jest żadna kopia. Aczkolwiek drugi człon nazwy też bym zmienił... Edited July 26, 2014 by raf7705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 (edited) Jeśli zmienił nazwę, to już nie jest żadna kopia. Aczkolwiek drugi człon nazwy też bym zmienił... Jak nie kopia jak na zdjeciach jak byk jest SAMSUNG na telefonie Zmiana literki w nazwie czy opisie nic nie zmienia Nawet gdyby na towarze bylo napisane SSamsung to i tak wedle prawa bylo by uznane za podrobke Moze lepiej na OLX wystaw, potem usun ogloszenie i nie bedzie sladu po nim. Allegro jako najwiekszy portal jest najpilniej pilnowane wiec szansa na wtope tu jest najwieksza Edited July 26, 2014 by Accessories 4 You Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Allegro jako najwiekszy portal jest najpilniej pilnowane wiec szansa na wtope tu jest najwieksza Hehehehe. Nie. Mogę odkupić za 50zł, nada się do zrobienia komuś żartu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 (edited) Ja bym wbił na Rynek, np. w Krakowie... Moooocno przykleił do bruku, czekał na wkręconych, nagrał, wrzucił do neta podpisując Samsónk prank..... I zgarniał hajs z jutuba heh.... Tapatalk User from Mi2s Edited July 26, 2014 by kulig007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Logo na zdjęciach też musisz zakryć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Eee tam od razu musi. Póki płaci za prowizje to allegro nawet palca nie podniesie na niego. Gorzej jak jakiś policyjant, prokurator, albo ktoś obczajony w temacie trafi na aukcję, ale wtedy i zamazywanie logo nie pomoże . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deragon Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 to jak mam sprzedać ten szit ;(? I ile za to wołać? Podróbki nie mają żadnej wartości. Takie coś się niszczy i zapomina. Pitu, pitu z LG-D802 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf7705 Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 (edited) Nieprawda. Trzeba sprawdzić jego parametry i według tego określić cenę w porównaniu z podobnymi na rynku a sprzedawać jako "no name" i już. Jest tyle wart ile aktualnie są warte podzespoły z jakich jest poskładany. Jak działa, to czego niszczyć, usunąć logo tylko, bo parametrów takich jak s5 to nie ma na bank, podejrzewam że nawet s2 go bije Zresztą, puść mu test antutu i zobaczysz co tam siedzi. Edited July 26, 2014 by raf7705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted July 26, 2014 Author Share Posted July 26, 2014 naoxl ogloszenia leca natychmiast, moze dlatego, ze tam się nie płaci. Jutro porobie inne zdjęcia, pozakrywam loga i wystawie na oxl, bo jak było tam ogloszenie to odzew był spory, duzo wiekszy niż na allegro... No co poradzić. Ps. Robicie tylko niepotrzebny offtop. Nie interesuje mnie co byście woleli w tej cenie ani jakie telefony są lepsze. Oferty typu 10 złoty też sobie darujcie bo tylko robicie mi tutaj syf. Jakbym sprzedawał to jako oryginał to inna sprawa, ale mówie otwarcie co to jest. Nie widze powodów do dalszej dyskusji. Dziękuje, dobranoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Nie rozpowszechniamy na naszym forum handlu podróbkami. Powołując się więc na ten argument, wątek zamykam i przenoszę do archiwum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts