Tymcio Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Tak się złożyło, że w czasie robienia recenzji mieliśmy u siebie oba te modele. Uznaliśmy więc, że nie ma sensu robić 2 osobnych testów, tylko jeden, w którym dodatkowo porównamy Xiaomi Mi5x oraz Xiaomi Mi A1. Jak wypadło? Sprawdźcie sami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Będą, będą A tutaj jeszcze tekstowa recenzja Mi5x: https://gizchina.com.pl/2017/11/24/recenzja-xiaomi-mi5x/ na dopełnienie Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted December 1, 2017 Share Posted December 1, 2017 @Tymcio to Ty jesteś tą rudą dziewczyną? Bo nie wiem czy napisać brzydko czy odpuścić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted December 8, 2017 Author Share Posted December 8, 2017 Nie nie Ja jestem właścicielem GizChina Polska, a Ruda to redaktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 Dnia 8.12.2017 o 10:07, Tymcio napisał: Nie nie Ja jestem właścicielem GizChina Polska, a Ruda to redaktor poelcasz redmi mia1 czy mi5x?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 1 godzinę temu, data17 napisał: poelcasz redmi mia1 czy mi5x?? Przecież to te same fony. Różnica polega tylko na systemie. Pytanie czy chcesz miui i czystego andka? Rozterki nad wyborem mia1 czy mi5x to rozterki nad systemem tylko i wyłącznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted February 5, 2018 Share Posted February 5, 2018 22 minuty temu, MD13 napisał: Przecież to te same fony. Różnica polega tylko na systemie. Pytanie czy chcesz miui i czystego andka? Rozterki nad wyborem mia1 czy mi5x to rozterki nad systemem tylko i wyłącznie. Mi A1 ma jeszcze pasmo B20, którego Mi 5x nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts