goofer777 Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Witam, Czy ktoś wie, czy po zainstalowaniu na xiaomi mi a1 romu z xiaomi mi 5x telefon będzie działał? Ktoś może tego próbował, albo wie czy telefon nie stanie się cegłą? Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam, goofer777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Nie ma na ten moment możliwości zainstalowania MIUI dla MiA1, więc lepiej nawet nie próbuj. Mi A1 ma specyficzny układ partycji, uniemożliwiający na ten moment instalacje MIUI, to mówił już Acid niedawno na Mi Fan Festiwal w Warszawie.tapnięte z Redmi 4a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofer777 Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 (edited) Dzięki za informacje, zastanawiało mnie to bo wiele portali podaje ze mi5x i a1 to ten sam telefon ale tylko różnią się softem z powodu wydania go na inny rynek. Więc myślałem, że da się podmienić soft na takim urządzeniu i powinno działać, a się okazuje że nie. A co z aplikacjami od xiaomi? Chodzi mi o np Mi Fit dla Mi Banda 2 i tego typu aplikacji jak tutaj : http://en.miui.com/thread-994163-1-1.html Da się ich używać? Edited November 12, 2017 by goofer777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Możesz spróbować ściągnąć, są tam linki do downloadu, powinny działać, ale Mi A1 nie posiadam, więc nie gwarantuję 100-procentowej pewności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofer777 Posted November 12, 2017 Author Share Posted November 12, 2017 No ściągnięcie apki nawet jeśli miałaby się wywalić to chyba nie zabije telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 No raczej nie Co najwyżej apka nie będzie działać i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Niby takie same, ale nie do końca. A1 ma pasmo B20, a Mi5X nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts