Arkower Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 (edited) Witam wszystkich Mam problem ze zmianą ustawień które sam kiedyś wprowadziłem a mianowicie chodzi o to, że mam ustawione wyłączanie i włączanie automatyczne telefonu o określonej godzinie które chciałbym wyłączyć lecz niestety nie mogę tego ustawienia znaleźć (nie jest to opcja "nie przeszkadzać"). Czy ktoś może wie jak i gdzie to zmienić? Edited November 11, 2017 by Arkower Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagaw Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Bateria i wydajność-zasilanie-zebatka-zaplanowane wylaczanieWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkower Posted November 10, 2017 Author Share Posted November 10, 2017 Dzięki za pomoc, jeśli to jest to czego szukałem to chyba Cie ozłocę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkower Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 15 godzin temu, cukru napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza Witam Nie bardzo wiem o co chodzi lecz profilaktycznie zmieniłem, jeśli nadal jest źle to proszę o wyjaśnienie co w tym opisie jest nieprawidłowe. Dziękuje 19 godzin temu, kagaw napisał: Bateria i wydajność-zasilanie-zebatka-zaplanowane wylaczanie Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Niestety ale to nie jest kwestia wyłączenia oszczędzania baterii, telefon nadal sam się wyłącza i włącza o określonej wcześniej godzinie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagaw Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Ale kliknąłeś w zębatkę (prawy, górny róg), prawda?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkower Posted November 11, 2017 Author Share Posted November 11, 2017 1 godzinę temu, kagaw napisał: Ale kliknąłeś w zębatkę (prawy, górny róg), prawda? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Ok, miałeś rację przegapiłem zębatkę (prawy, górny róg) teraz to wyłączyłem i mam nadzieje że zadziała a raczej nie zadziała auto wyłączanie. Dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukru Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 @Arkower Po prostu tytuł powinien być taki, żeby osoba z podobnym problemem mogła łatwo odnaleźć ten temat, wcześniej tytuł był zbyt ogólny, teraz jest w porządku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts