kujaw Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Powiedzcie, mi, co tu zmienić, żeby działały MMSy? Internet działa. Obleciałem już googla, stronę a2mobile, mnóstwo kombinacji i nadal MMSy nie działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudek Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Ustawienia wyglądają OK, ale co mi się rzuciło w oczy, to masz chyba zainstalowany inny soft? Cyanogen? Czy coś podobnego? Na tych softach był problem z MMSami. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło. Pomagało podłączenie (lub rozłączenie) się po wifi do sieci. Sprawdź ten trop, bo ja mam a2mobile i na MIUI wszystko działa dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujaw Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 Tak, nie mam MIUI. W zasadzie to powinienem sobie zaktualizować, nowego LOSa zainstalować i zobaczę, jak będzie śmigał. Jeśli nie, to zobaczę na MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SperQu Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 @kujaw A na czym siedzisz dokładnie, bo myślę o zmianie miui na coś innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujaw Posted December 5, 2017 Author Share Posted December 5, 2017 Działaja, miałem MoKee, teraz RR i działa! Faktycznie zmiana romu pomogła. Mi się za***iście MIUI podoba, kiedyś na SGS4 miałem, ale tam jest za dużo niepotrzebnych aplikacji i innych pierdół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts