kubatbg7 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Witam. Mam problem otóżna zdjęciach zrobionych przez Snapchata są dziwne kropki, na systemowej aplikacji aparatu problem nie występuje. Wstawiam porównanie zdjec, pierwsze jest że Snapchata a drugie z aplikacji aparatu gdzie szum wygląda normalnie. Dodam iż na Redmi 4X u znajomego taki problem nie występuje. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Nic nie widze tych kropkow zadnych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubatbg7 Posted November 4, 2017 Author Share Posted November 4, 2017 (edited) 2 godziny temu, Lamcza napisał: Nic nie widze tych kropkow zadnych. Zobacz przez telefon a nie konputer :/ Edited November 4, 2017 by mrosi Nie ma to jak zacytować post tuż nad swoim, wraz z obrazkiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 (edited) dalej nic Ps. jedyne co to jest duzo ciemniej moze masz jakis filtr albo aplikacja tak ma. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edited November 4, 2017 by Lamcza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słony Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 (edited) Ja tam też nie widzę kropek na żadnym ze zdjęć. Może umyj ekran Edited November 4, 2017 by Słony Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubatbg7 Posted November 8, 2017 Author Share Posted November 8, 2017 Ja tam też nie widzę kropek na żadnym ze zdjęć.Może umyj ekran Panowie no wejdzie przez tapatalka na post włączcie większą jasność i zobaczycie o co mi chodzi. Powiększcie sobie delikatnie nawet.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heisenberg Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 @kubatbg7 a nie masz w Snapchacie ustawionych limitów danych? Może to powoduje, że zdjęcia tracą na jakości? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamcza Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 (edited) Dnia 4.11.2017 o 16:13, Lamcza napisał: duzo ciemniej moze masz jakis filtr albo aplikacja tak ma.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 no przeca paczałem przez telefon nic nie widze zreszta jak na pc nie masz kropek to raczej masz problem z ekranem xD albo z ta durna aplikacja Edited November 11, 2017 by mrosi Po co cytujesz cały cytowany post, łącznie z obrazkiem...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts