magik-thc Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Gdzie to wylaczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Opcje->Pulpit Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusek90 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Gdzie to wylaczyc? Ustawienia --> Pulpit --> Turn on QuickCardWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioxis Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Hej, w Note 4X nie wykrywa mi aktualizacji OTA, będzie dostępna później, czy ta opcja jeszcze nie działa? Mam miuipolska sprzed tygodnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magik-thc Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 ok wylaczone i teraz pytanie czy dziala dioda kolorowa powiadomien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArtBa Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 ok wylaczone i teraz pytanie czy dziala dioda kolorowa powiadomien?U mnie działa Sent from my Mi-4c using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanciakk Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Mam rozumieć, że jak na razie nie będzie się dało pobrać na 4x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przewa1258 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Czy będzie jakaś różnica w wydajności jeśli zainstaluje na czysto (full wipe)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 4 godziny temu, Lex Luthor napisał: Aktualizacja zawieszona na Mi Note Wysłane z mojego MI NOTE LTE Kurna , zawieszona ?! to może w końcu poprawią błąd BT kurna już nie mogę się doczekać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deku_Poland Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Cześć ! czy tylko ja dzisiaj nie dostałem aktualizacji weekly do xiaomi redmi 4x ????? reszta dostała a ja nadal czekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
robiq Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 RN3P Qualcomm nie mam nic przez OTA.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Kurna , zawieszona ?! to może w końcu poprawią błąd BT kurna już nie mogę się doczekać :-PRaczej k#@de nie! Coś z HDR nie tak Raz na pół roku muszą coś dodatkowo popsuć - coś w stylu "jak się baby nie bije to jej wątroba gnije"Wysłane z mojego MI NOTE LTE 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fikimiki Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Jak do cholery wyłączyć tego asystenta w moim mi4 w ustawieniach nie ma pilpitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krainawilka Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Spoko, mi5c też na razie nie ma aktualizacji przez OTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robaks Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Dla 3S też nie ma.No rzeczywiście usunęli dla Redmi 3S. Aktualizowałem z samego rańca, ale u mnie wszystko śmiga i launcher mi się nie wykrzaczył. Jak na razie zauważyłem tylko powiadomienia mi cloud w języku chińskim.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
CSOP Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Mi Mix 2 na nowym Romie źle działa aplikacja Czyszczenie. Znajduje śmieci, czyści, później ponowne włączenie wykrywa tą samą ilość śmieci, ponownie czyszczenie nie przynosi rezultatu. Włączenie Dokładnego Czyszczenia przynosi natychmiastowy crash aplikacji. My MIX Link to comment Share on other sites More sharing options...
marion695 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 u mnie na 3S wszystko pięknie i sprawnie poszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
linux923344 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Podobno na 3S się krzaczuje a u ciebie @marion695?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lech100 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 (edited) 58 minut temu, CSOP napisał: Włączenie Dokładnego Czyszczenia przynosi natychmiastowy crash aplikacji. U mnie czyścić nie do końca na reklamach kręci się bez końca i trzeba przerwać. Na poprzednich romach było tak samo. Edited November 3, 2017 by mrosi Po co przewalasz cały cytowany post, łącznie z obrazkami...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Na Mi6 bateria bardzo przeciętnie wypada w porównaniu do wersji 7.10.26. Poza tym nie zauważyłem niczego niepokojącego, nie wywala żadnych FC więc jest lepiej niż dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybiarz91 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Jakiś taki dziwny przypadek mam, że dla ochrony aplikacji po przyłożeniu odcisku palca w celu odblokowania wyskakuje "wymagany jest wzór aby odblokować odciskiem palca". Ktoś kojarzy czy czegoś nie przestawiłem? Wcześniej działało tak, że jak załapało palec to już wzoru nie chciało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockerek Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 5 godzin temu, przewa1258 napisał: Czy będzie jakaś różnica w wydajności jeśli zainstaluje na czysto (full wipe)? Nie,nawet jak bedzie to nie poczujesz. Chyba że Ci ostro muli to tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartM Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 WitamDla Redmi3Pro (ido) w końcu działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uri0550 Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 RN3Pro jak na razie bez problemów Tapatalk & RN3 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
HansKloss Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Na kate równie bez zadnych problemów, jak dla mnie to moglo by byc stable Link to comment Share on other sites More sharing options...
robiq Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 RN3 Pro Kenzo bez problemów, póki co nic mi się nie wykrzacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekjow Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Na Mi6 bateria bardzo przeciętnie wypada w porównaniu do wersji 7.10.26. Poza tym nie zauważyłem niczego niepokojącego, nie wywala żadnych FC więc jest lepiej niż dobrze.W tym tygodniu trzeba ręcznie?Bo nadal nie widzi aktualizacji. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ash1970 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Na 4x musiałem konfigurować ręcznie LTE w plusie , tak jak kilka tygodni temuWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
majselbaum Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 dlaczego aplikacja RYANAIR nie działa od październikowych update'ów? co takiego jest nie tak, że aplikacja po prostu się nie uruchamia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxPrime Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 W tym tygodniu trzeba ręcznie?Bo nadal nie widzi aktualizacji. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaLepiej ręcznie Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 (edited) @majselbaum stwórz wątek na xiaomi.eu i tam opisz dokładnie swój problem lub napisz do twórców aplikacji i ich zapytaj dlaczego. W "pobranych" pojawiła się reklama, udało się ją wyłączyć w ustawieniach (trzy kropki). Reszta jak najbardziej ok, oby tak dalej. Edited November 4, 2017 by abc00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted November 4, 2017 Author Share Posted November 4, 2017 Spoko, mi5c też na razie nie ma aktualizacji przez OTA. Nie ma ota, bo będzie reup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarDo1 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Działa OTA na Note 4x i 4x? U mnie nic nie ma.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
linux923344 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Nie ma ota, bo będzie reup. Mniej więcej kiedy będzie reup? W następny piątek ?Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
andree86 Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Na moim Mi5 Pro wszystko działa jak należy. Nawet muszę przyznać, że bateria jakby o niebo lepiej... Także póki co, jestem bardzo zadowolony. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts