degas Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi TV Box 3 wersja Internationl Opis: Witam, mam do sprzedania przystawkę do telewizora Xiaomi Mi TV Box 3 wersja Interiational. Mi Box został zakupony dnia 08.09.17r na stronie Gearbest (https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html) za 59,74€. Mi Box obecnie jest nieużywany, leży ładnie na półce i czeka na nowego właściciela. Nie posiada żadnych śladów użytkowania a co potrafi każdy z Was wie. Cena bardzo atrakcyjna - POLECAM. Obecnie znajduje się zagranicą stąd ewentualna wysyłka miałaby miejsce dopiero w połowie Listopada kiedy będę w Polsce.Cena: 300 PLNAukcja allegro/olx: BRAK (mogę wystawić w każdym momencie - nie ma problemu)Kontakt: [email protected]Zdjęcia: Dla zainteresowanych mogę zrobić ale nie różni się od tego ze strony Gearbest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts