ohara Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 (edited) Witam,jaki model kupić używany do ok.300zł Edited October 31, 2017 by ohara Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsoltan Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Mogę wypowiedzieć się o mi4 lte. Używałem 2 lata a może ponad, jak dla mnie super się go używało, miałem go z czeskiej dystrybucji z wgranym naszym miui. Zdjęcia jak dla mnie lepsze robił jak Mi 5 Żony (Global Version od Goldway). Telefon bardzo intensywnie eksploatowany. Setki godzin rozmów w Polsce i Europie a był ze mną w 13 krajach. Z zasięgiem nie miałem problemów w żadnym z krajów. Bateria do dziś w nim trzyma normalnie. Pewnie gdyby nie to że po raz kolejny pobiłem w nim szybkę wyświetlacza używałbym go jeszcze długo. Rozmowy, obsługa internetu, sms i jakieś robocze aplikacje wszystko bez problemu. Co do gier to za bardzo nie mogę się wypowiedzieć bo miałem na nim Milionerów i jakąś taktyczną grę online tylko Mogę polecić ten telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 16 godzin temu, ohara napisał: Witam,który kupić używany,j.w Dzięki,właśnie doczytałem że nie ma w nim wejścia na kartę micro sd a szkoda.Lub inny xiaomi który ma wejście na karty sd. Nie podales nawet kwoty w ktorej chcesz sie zmiescic. Moim zdaniem oba telefony uzywane moga byc w tragicznym stanie, zwlaszcza ze beda juz dosc "wiekowe". Pamietaj ze seria redmi to budzetowce, stad materialy, ekran itd nie sa najwyzszych lotow. A to ma znaczenie w przypadku uzywania telefonu przez ponad rok (a raczej takie redmi 3 dostaniesz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rsoltan Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 6 godzin temu, PurpleHaze napisał: Nie podales nawet kwoty w ktorej chcesz sie zmiescic. Moim zdaniem oba telefony uzywane moga byc w tragicznym stanie, zwlaszcza ze beda juz dosc "wiekowe". Pamietaj ze seria redmi to budzetowce, stad materialy, ekran itd nie sa najwyzszych lotow. A to ma znaczenie w przypadku uzywania telefonu przez ponad rok (a raczej takie redmi 3 dostaniesz). W mi4 lte plecki to grosze, ramka tak gruba że chyba o chodnik trzeba by rzucać żeby zniszczyć, ekran jedynie do obejrzenia czy był czymś chroniony i czy nie jest zajechany. Mój mi4 był naprawdę tyrany i gdybym plecki wymienił to jak nówka (pomijam fakt że pobiłem szybkę 2 razy ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted November 1, 2017 Author Share Posted November 1, 2017 Lepiej kupić jakiś używany model do ok.300zł czy lepiej dołożyć i kupić np. redmi 4A nowy za ok.420zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Cóż, używane telefony będą dość wiekowe najpewniej Moim zdaniem lepiej jest dołożyć np. do Redmi 4A albo nawet do 4X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 1, 2017 Share Posted November 1, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 3, 2017 Share Posted November 3, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts