Jump to content

xiaomi

ohara
 Share

Recommended Posts

Mogę wypowiedzieć się o mi4 lte. Używałem 2 lata a może ponad, jak dla mnie super się go używało, miałem go z czeskiej dystrybucji z wgranym naszym miui. Zdjęcia jak dla mnie lepsze robił jak Mi 5 Żony (Global Version od Goldway). Telefon bardzo intensywnie eksploatowany. Setki godzin rozmów w Polsce i Europie a był ze mną w 13 krajach. Z zasięgiem nie miałem problemów w żadnym z krajów. Bateria do dziś w nim trzyma normalnie. Pewnie gdyby nie to że po raz kolejny pobiłem w nim szybkę wyświetlacza używałbym go jeszcze długo. Rozmowy, obsługa internetu, sms i jakieś robocze aplikacje wszystko bez problemu. Co do gier to za bardzo nie mogę się wypowiedzieć bo miałem na nim Milionerów i jakąś taktyczną grę online tylko ;) Mogę polecić ten telefon.

16 godzin temu, ohara napisał:

Witam,który kupić używany,j.w

Dzięki,właśnie doczytałem że nie ma w nim wejścia na kartę micro sd a szkoda.Lub inny xiaomi który ma wejście na karty sd.

Nie podales nawet kwoty w ktorej chcesz sie zmiescic.
Moim zdaniem oba telefony uzywane moga byc w tragicznym stanie, zwlaszcza ze beda juz dosc "wiekowe". 
Pamietaj ze seria redmi to budzetowce, stad materialy, ekran itd nie sa najwyzszych lotow. A to ma znaczenie w przypadku uzywania telefonu przez ponad rok (a raczej takie redmi 3 dostaniesz). 

6 godzin temu, PurpleHaze napisał:

Nie podales nawet kwoty w ktorej chcesz sie zmiescic.
Moim zdaniem oba telefony uzywane moga byc w tragicznym stanie, zwlaszcza ze beda juz dosc "wiekowe". 
Pamietaj ze seria redmi to budzetowce, stad materialy, ekran itd nie sa najwyzszych lotow. A to ma znaczenie w przypadku uzywania telefonu przez ponad rok (a raczej takie redmi 3 dostaniesz). 

W mi4 lte plecki to grosze, ramka tak gruba że chyba o chodnik trzeba by rzucać żeby zniszczyć, ekran jedynie do obejrzenia czy był czymś chroniony i czy nie jest zajechany. Mój mi4 był naprawdę tyrany i gdybym plecki wymienił to jak nówka (pomijam fakt że pobiłem szybkę 2 razy ;) )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...