Robes423d Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Witam wszystkich. Mam pytanie i zarazem prośbę o pomoc. Posiadam redmi 3pro, wersja Android 5.1.1 LMY47V; wersja MIUI : 7.4 by ManhIT 6.5.12 (rozwojowa). Jakiś czas temu odkryłem opcję "Prywatny". Bardzo ciekawa opcja, jednak brakuje mi jednej możliwości. Mam ustawiony czytnik linii papilarnych oraz wzór na ekran blokady. I te zabezpieczenie jest automatycznie przypisane dla folderu prywatnego, chciałbym mieć inne hasło/wzór dla folderu prywatnego a inne dla ekranu blokady. Czy jest to możliwe ? Jeśli tak to w jaki sposób to zrobić? Odpowiadam zapobiegawczo przed zbędnymi pytaniami. Podałem wzór dostępu mojej rodzinie, na wszelki wypadek. Teoretycznie nikt prócz mnie nie korzysta z tego urządzenia. Zdarza się ze pozwalam rodzinie pogrzebać w zdjęciach itp. Jednak chciałbym posiadać strefę mimo wszelkich wypadków prywatną i móc zostawić telefon bez obaw w dłoniach np. Brata. Dodatkowe pytanie: Może jest jeszcze możliwość stworzenia dwóch folderów prywatnych o zupełnie innych hasłach. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Dwa foldery o różnych hasłach - to na pewno nie. Inny do blokady/inny do prywatnego - ekran zabezpieczyć hasłem cyfrowym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts