Tymeq11 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 witam mam problem ponieważ ostatnio zmieniłem wzór na telefon po czym korzystałem tylko z odcisku palca i zapomniałem wzoru aktualnie zablokował mi się telefon czy jest jakaś możliwość odblokowania go? próbowałem go podpiąć pod komputer i zrobić hard reset niestety się nie udało komputer go nie wykrywa (wyskakuje powiadomienie o jakiejś aktualizacji) debugowanie USB jest wyłączone telefon kopiłem kilka dni temu wiec nie ma nic odblokowanego Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 a przywroc ustawienia fabryczne z poziomu telefonu probowales? a na drugi raz to sobie ustaw date urodzenia tego nie zapomniesz Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymeq11 Posted October 26, 2017 Author Share Posted October 26, 2017 (edited) 1 godzinę temu, skay77 napisał: a przywroc ustawienia fabryczne z poziomu telefonu probowales? a na drugi raz to sobie ustaw date urodzenia tego nie zapomniesz Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka masz na myśli poprzez wyłączenie telefonu i włączenie go power + przycisk zgłaśniania? i klikniecie recovery? jeśli o to ci chodzi to ta funkcja wymaga podłączenia do komputera a komputer mi karze każe zaktualizować oprogramowanie ;D i się kolo zamyka hah ;d dodam tez ze odcisk palca tez już nie działa bo został zablokowany odblokuje się dopiero gdy użyje się wzoru Edited October 26, 2017 by mrosi Ortografia się kłania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted October 26, 2017 Share Posted October 26, 2017 jest jeszcze reset kombinacja klawiszy odwiedz strone hardreset. info xiaomi tam saWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts