Jump to content

Xiaomi Mi 6 (6GB RAM 64GB ROM) za 1350,02 zł

theus84

Recommended Posts

Sporo ciekawych promocji, między innymi Xiaomi Mi 6 (6GB RAM 64GB ROM) za 1350,02 zł, transmiter FM ROIDMI 3S Dual za 32,80 zł czy Mi Band 2 za 62 zł. Kody zniżkowe oraz linki znajdziecie pod poniższym linkiem:

>> tu był link<<

• Like 1
  • Thanks 1

Dnia 19.10.2017 o 20:04, r0bertt napisał:

Gdyby nie to, że się czeka po 2 miesiące na paczki i ich priority line się posypało to promocja spoko... jeżeli dojdzie ;-) 

Ostatnio brałem Mi Max II i dotarł w 3 tygodnie :) Ale fakt, niektórzy czekają dłużej. 

• 5 weeks later...

Wziąłem wersje 6/128 za 439.99$ oraz użyłem kuponu -25$ z TEGO LINKA. Dobrałem też szkło na ekran, który sugerują, bo zauważyłem, że jak je biorę to mam darmową wysyłkę przy pomocy DHL from china.

Sam sklep z tego co widziałem jest popularny i polecany na tym forum. Na pewno chętniej polecany niż gearbest. Czy lepszy niż banggood nie wiem, ale zachęciło mnie ubezpieczenie od ewentualnego vatu oferowane przez ibuygou oraz ta wysyłka przez DHL. TUTAJ TEMAT Z OPINIAMI O IBG

Finalnie za swoje zamówienie zapłaciłem 445$ za telefon + ubezpieczenie + szkło + 2$ za ubezpieczenie przesyłki. Po przeliczeniu przez paypala wyszlo 1688zł.

Dnia 21.11.2017 o 22:45, edi124 napisał:

Wziąłem wersje 6/128 za 439.99$ oraz użyłem kuponu -25$ z TEGO LINKA. Dobrałem też szkło na ekran, który sugerują, bo zauważyłem, że jak je biorę to mam darmową wysyłkę przy pomocy DHL from china.

Sam sklep z tego co widziałem jest popularny i polecany na tym forum. Na pewno chętniej polecany niż gearbest. Czy lepszy niż banggood nie wiem, ale zachęciło mnie ubezpieczenie od ewentualnego vatu oferowane przez ibuygou oraz ta wysyłka przez DHL. TUTAJ TEMAT Z OPINIAMI O IBG

Finalnie za swoje zamówienie zapłaciłem 445$ za telefon + ubezpieczenie + szkło + 2$ za ubezpieczenie przesyłki. Po przeliczeniu przez paypala wyszlo 1688zł.

Możesz podać linka do tego szkła ? Pozdr :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...