Daviteusz Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 (edited) Modyfikacja działa na obojętnie jakim romie od Androida 5.1+ DLA KENZO / KATE CECHY Wzmacnia scenę dźwiękową i zapewnia czystą, sprzętową jakość dźwięku. Zwiększa dynamiczny zakres basów i wysokie tony. Umożliwia odtwarzanie dźwięku HiFi lub Hi-Performance bez żadnego syczenia. Filtry są implementowane na poziomie hardware, bez znaczenia jaki jest używany ROM, Kernel lub aplikacja do odtwarzania audio. Jest w pełni kompatybilny z innymi modyfikacjami dźwięku, typu: Ainur audio, ARISE, ExtremeBeats, Viper4Android, James DSP Wpływ na zużycie baterii praktycznie nie istnieje Opcje wzmacniania dźwięku głośników: HTC 10 - wykorzystuje słuchawkę jako głośnik dual mono Stereo - wykorzystuje słuchawkę jako drugi głośnik i zapewnia prawdziwy dźwięk stereo ŹRÓDŁO https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/themes/audio-mod-hardware-based-best-audio-t3598455 DOWNLOAD - NAJNOWSZA WERSJA https://drive.google.com/drive/folders/0B5ratNhH-7mGSlpEclh2T3dYZHc?usp=sharing - STARSZE WERSJE https://drive.google.com/drive/folders/0B5ratNhH-7mGUVBsYjlvTGlXRWc?usp=sharing - DEINSTALATOR https://drive.google.com/open?id=0B5ratNhH-7mGSUZmb3RyTjFQRjA INSTALACJA Pobierz najnowsze wydanie shox audio. Zainstaluj zip w TWRP recovery. Podążaj za instrukcjami wyświetlanymi na ekranie. Gotowe! Edited November 11, 2017 by Daviteusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogusz89 Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Fajna sprawa z tym stereo szkoda tylko, że mamy główny głośnik z tyłu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 Jakieś specjalne wymagania dotyczące romu ? Lub wersji androida? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted October 25, 2017 Author Share Posted October 25, 2017 (edited) @lukasz1992 Android 5.1+ Edited October 25, 2017 by Daviteusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 25, 2017 Share Posted October 25, 2017 @Daviteusz, czy masz jakieś odniesienie do A.R.I.S.E? Jeśli działa na każdym ROMie, to w odniesieniu do "każdy telefon Xiaomi", czy tlko Redmi Note 3 Pro? Poeksperymentowałbym na Redmi Note 4X syna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted October 25, 2017 Author Share Posted October 25, 2017 @mrosi Nie mam odniesienia. Używam tych modyfikacji jednocześnie. Viper nie posiada funkcji która pozwala używać dwóch głośników jako dual mono albo stereo.To, że działa na wszystkich ROMach nie oznacza, że działa na wszystkich telefonach Wątek jest w dziale dla rn3pro więc tyczy się tylko tego modelu. Gdy by działał na wszystkich to trafiłby do innego działu. Odnośnie testów na redmi note 4x to radził bym przeczytać wątek na xda bo z tego co widziałem to jest tam wiele osób które już kombinowały, ale czy im ten mod zadziałał to nie mam pojęcia.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Mam pytanie bo zainstalowalem tego moda ale nie mam zadnej apki do ustawiania jakosci dzwieku.. mam tylko dolby atmos i vipera ktorego mialem wczesniej zainstalowanego. Cos trzeba jeszcze doinstalowac? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 (edited) Nic nie trzeba doinstalowywać. Do zmiany brzmienia dźwięku używasz nadal tego co zawsze. Edited October 29, 2017 by Daviteusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinj6 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Ale nie mam nigdzie opcji żeby grały oba głośniki stereo. Mam viper arise audio oraz dolby atmos i tam nie ma tego ustawienia.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Tą opcję wybierasz podczas instalacji. Flashnij jeszcze raz zipa.Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł G Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Ja tam nie czuję żadnej różnicy w jakości dźwięku po zainstalowaniu tego moda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Accuface93 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Po zainstalowaniu tego moda nie mogę użyć opcji dźwięku, bo wywala mi błąd. Używam na Epic Miui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts