Zbyszekbu Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 (edited) Witam, używałem do wczoraj w swojej Mi5 systemu w wersji global (MIUI 8). Dziś przesiadłem się na androida 7 z miuipolska który jest na MIUI 9. Ktoś mi podpowie gdzie znajdę opcję przycisku home aby działał na DOTYK zamiast przyciskania sprzętowego? Bardzo się przyzwyczaiłem do używania home button jako dotyku zamiast "wciskania" go... a opcji w telefonie znaleźć nie mogę Aktualnie: MIUI 9 v.7.9.21, TWRP 3.1.1.-0 Edited October 11, 2017 by Zbyszekbu uzupełnienie danych Link to comment Share on other sites More sharing options...
RDK Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Dodatkowe ustawienia -> skróty i gesty Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Zależy jak chcesz tego home na dotyk używać...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszekbu Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 JEST! w Skóty i gesty siedzi "dotknij aby powrócić na pulpit" - teraz działa na dotyk przycisku home, nie trzeba go wciskać :DD Podziękować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts