FilipMincewicz Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 (edited) Witam, mam problem z moim Xiaomi Redmi 4a. Otóż chcę usunąć parę zdjęć z galeri i po usunięciu one powracają. W chmurze nie mam tych zdjęć. Próbowałem Hard Reset telefonu i nic.. Drugi problem jest taki że nie mogę włączyć opcji na edytowanie mojej karty SD(usuwanie i przemieszczanie plików). Na innych telefonach działa normalnie. Proszę o pomoc. Edited October 10, 2017 by FilipMincewicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Hm, a z kosza w chmurze usuwałeś zdjęcia? Dlatego się pojawiają może - w sumie chmura Xiaomi jeśli o to chodzi to stan umysłu Sprawdź czy masz te pliki w pamięci wewnętrznej. Jeśli nie, to wyświetlają ci się zdjęcia z Kosza. Wtedy wyłącz synchronizację zdjęć w galerii, to ci nie będą wracać, skasuj z kosza w chmurze i dopiero zsynchronizuj, powinno pójść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipMincewicz Posted October 10, 2017 Author Share Posted October 10, 2017 1 hour ago, Orjon said: Hm, a z kosza w chmurze usuwałeś zdjęcia? Dlatego się pojawiają może - w sumie chmura Xiaomi jeśli o to chodzi to stan umysłu Sprawdź czy masz te pliki w pamięci wewnętrznej. Jeśli nie, to wyświetlają ci się zdjęcia z Kosza. Wtedy wyłącz synchronizację zdjęć w galerii, to ci nie będą wracać, skasuj z kosza w chmurze i dopiero zsynchronizuj, powinno pójść. Próbowałem i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 A skasowały Ci się w ogóle te zdjęcia z telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Tak trudno skrótowo opisać problem w tytule? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipMincewicz Posted October 11, 2017 Author Share Posted October 11, 2017 (edited) 14 hours ago, Orjon said: A skasowały Ci się w ogóle te zdjęcia z telefonu? Na telefonie pokazuje, że na karcie SD jest, a jak sprawdzam na laptopie to ich nie mam i w chmurze również ich nie mam w koszu również, a jak chce je usunąć z folderu na telefonie to wyskakuje "nie można usunąć pliku" tylko z galeri mogę usunąć ale one powracają. Wylogowałem się z konta Xiaomi i Chmury i nic. Edited October 11, 2017 by FilipMincewicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 A spróbuj usunąć je z innego telefonu na przykład. Nie wiem czy pójdzie ale powinno. Jeśli nie ma ich tam w ogóle - spróbuj sformatować kartę i wsadź ją ponownie do Xiaomi. tapnięte z Redmi 4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: ileż razy można prosić? To zbyt skomplikowane aby w skrócie opisać problem w tytule? "Problem z galerią" nie opisuje problemu. Nie radzę zakładać wątku ponownie, bo skończy się ostrzeżeniem. Na Forum jest co najmniej kilka aktywnych tematów o galerii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts