Jump to content

Błąd galeri ze zdjęciami

FilipMincewicz

Recommended Posts

Witam, mam problem z moim Xiaomi Redmi 4a. Otóż chcę usunąć parę zdjęć z galeri i po usunięciu one powracają. W chmurze nie mam tych zdjęć. Próbowałem Hard Reset telefonu i nic.. Drugi problem jest taki że nie mogę włączyć opcji na edytowanie mojej karty SD(usuwanie i przemieszczanie plików). Na innych telefonach działa normalnie. Proszę o pomoc. 

Edited by FilipMincewicz

Hm, a z kosza w chmurze usuwałeś zdjęcia? Dlatego się pojawiają może - w sumie chmura Xiaomi jeśli o to chodzi to stan umysłu ;)

Sprawdź czy masz te pliki w pamięci wewnętrznej. Jeśli nie, to wyświetlają ci się zdjęcia z Kosza. Wtedy wyłącz synchronizację zdjęć w galerii, to ci nie będą wracać, skasuj z kosza w chmurze i dopiero zsynchronizuj, powinno pójść.

1 hour ago, Orjon said:

Hm, a z kosza w chmurze usuwałeś zdjęcia? Dlatego się pojawiają może - w sumie chmura Xiaomi jeśli o to chodzi to stan umysłu ;)

Sprawdź czy masz te pliki w pamięci wewnętrznej. Jeśli nie, to wyświetlają ci się zdjęcia z Kosza. Wtedy wyłącz synchronizację zdjęć w galerii, to ci nie będą wracać, skasuj z kosza w chmurze i dopiero zsynchronizuj, powinno pójść.

Próbowałem i nic. 

14 hours ago, Orjon said:

A skasowały Ci się w ogóle te zdjęcia z telefonu?

Na  telefonie pokazuje, że na karcie SD jest, a jak sprawdzam na laptopie to ich nie mam i w chmurze również ich nie mam w koszu również, a jak chce je usunąć z folderu na telefonie to wyskakuje "nie można usunąć pliku" tylko z galeri mogę usunąć ale one powracają. Wylogowałem się z konta Xiaomi i Chmury i nic. 

Edited by FilipMincewicz

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: ileż razy można prosić? To zbyt skomplikowane aby w skrócie opisać problem w tytule? "Problem z galerią" nie opisuje problemu.

Nie radzę zakładać wątku ponownie, bo skończy się ostrzeżeniem. Na Forum jest co najmniej kilka aktywnych tematów o galerii...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...