Kedare Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Z dnia na dzień nie mogę odtwarzać plików mp4 na telefonie i nie mogę włączyć muzyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiasmovie Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Muzykę używasz przez standardowa aplikację w systemie? może spróbuj ją odinstalować i zainstalować ponownie np. tu jest instalka, co prawda stara ale kiedyś instalowałem z niej bo mi eq padłohttps://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-music-player/miui-music-player-2-10-100-release/miui-music-player-2-10-100-android-apk-download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedare Posted October 3, 2017 Author Share Posted October 3, 2017 Nie mogę odtwarzać muzyki i włączać plików mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiasmovie Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 ale w jakiej aplikacji, zewnętrznej? tej od miui? jaki soft? jeżeli wewnętrzne to zainstaluj jakieś apki pokroju phonograph i mx player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedare Posted October 3, 2017 Author Share Posted October 3, 2017 Nie wiem co to znaczy "jaki soft?". Mam standardowe aplikacje. nie czyta mi plików w aplikacjach wewnętrznych. Nie mogę oglądać nagranych przez siebie video i odtwarzać muzyki na aplikacjach wewnętrznych. Nic mi instalowałem z poza sklepu Play. Obie aplikacje, które podałeś, umożliwiają mi odtworzenie muzyki i oglądanie tych filmów, ale dziwi mnie fakt, że nie działają aplikacje systemowe. Przestały działać z dnia na dzień, bez instalowania żadnych nowych softów i bez żadnych systemowych aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 9 minut temu, Kedare napisał: Nie wiem co to znaczy "jaki soft?". Mam standardowe aplikacje. nie czyta mi plików w aplikacjach wewnętrznych. Nie mogę oglądać nagranych przez siebie video i odtwarzać muzyki na aplikacjach wewnętrznych. Nic mi instalowałem z poza sklepu Play. "Soft", czyli jaki system masz w telefonie. To po pierwsze. Po drugie, czy w trakcie kopiowania plików do pamięci telefonu, pojawiło się okno z pytaniem "Czy konwertować pliki tak, aby można je było odtworzyć?" (czy jakoś tak)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
matiasmovie Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 (edited) spróbuj wejść w Ustawienia->Zainstalowane aplikacje i tam odszukać np. odtwarzacz muzyki i jak wejdziesz w taką to dać wyczyść dane, wtedy przywróci ustawienia fabryczne aplikacji może coś się zepsuło w konfiguracji i nie chciało działać Edited October 4, 2017 by matiasmovie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts