Kodiwzr Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Cześć wszystkim. Mam Panowie/Panie problem. Kupiłem dzisiaj nowego mi max i nie mogę się połączyć z internetem. Mój transfer danych nie działa. Przekładałem kartę sim do innego telefonu i internet działa bardzo dobrze. Może miasto powiedzieć co może być tego przyczyną albo najlepiej jak zrobić by Internet działał. Pozdrawiam dobrej nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Nie ma wróżek, nikt nie wie co za system masz na telefonie, w jakiej sieci jesteś etc etc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek.02 Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Zobacz czy masz ustawienia internetu... Ja na początku nie miałem. Wystukane z RN4 tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 konfiguracja APN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts