yasioo Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 (edited) Witam, od paru dni jestem posiadaczem mi 6 i niestety mam problem z touch screenem bo co jakiś czas jedna z linii na ekranie przestaje działać. Sprawdzałem w menu serwisowym i jest wyraźna przerwa w śladzie dotyku. Jest to mniej więcej centymetr od góry, o szerokości też koło centymetra. Najdziwniejsze jest to, że większość czasu działa, a przestaje działać na parę lub parenaście minut. Czy to może być problem z softem czy raczej problem mechaniczny? (Screena nie mam bo akurat zaczęło działać.) Soft to Miui global 8.5.1.0 Edited September 29, 2017 by yasioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarthezzVTi Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Jeżeli masz telefon z polskiego źródła to wysylaj na gwarancję Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Jesteśmy w Polsce i takim językiem się posługujemy. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 30, 2017 Share Posted September 30, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts