juveadamo Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Witam Mam problem z aplikacją canal plus online. Włączając jakiś materiał nie ważne czy live czy zapisany jest brak obrazu. Głos jest. Aplikacja jest ok bo na redmi note 3 pro wszystko śmiga. Ma ktoś jakiś pomysł co jest nie tak. Może używacie tej aplikacji i sprawdzicie czy u was działa na najnowszym miuipolska i androidzie 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juveadamo Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 Takie pytanie jeszcze. Działa komukolwiek ta aplikacja na miui9 Android 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 chodzi o nc+go ? u mnie działa bez problemów 7.10.12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juveadamo Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 5 godzin temu, mruczek66 napisał: chodzi o nc+go ? u mnie działa bez problemów 7.10.12. Nie, nc+ go u mnie też śmiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciooo Posted December 10, 2017 Share Posted December 10, 2017 Mam identyczny problem z canal + sport online miui9 android7. Juve udało Ci się go rozwiązać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juveadamo Posted December 10, 2017 Author Share Posted December 10, 2017 Niestety nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciooo Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 (edited) Opis app sugeruje, że wykorzystywane są w niej technologie Microsoftu - trochę ogólnie to brzmi, może framework wariuje? Napisałem do praducenta app, jeśli odpowiedzą dam znać. Edited December 11, 2017 by uciooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattg Posted February 20, 2018 Share Posted February 20, 2018 Witam, Czy komuś udało się coś ustalić z C+ sport online? Obecnie na MI MIX 2 - MIUI 9.3, Android 8.0 podczas odtwarzania jest głos, brak obrazu (zainstalowano przez apk). Co ciekawe w sklepie widnieje informacja, że aplikacja nie jest zgodna z urządzeniem. Na innych urządzeniach z Androidem 8 wszystko działa jak należy. Czy komuś udało się już znaleźć rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juveadamo Posted February 22, 2018 Author Share Posted February 22, 2018 Na Androidzie 7 i miui 9.3 też nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
danito_wpr Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Po dzisiejszej aktualizacji canal plus sport online obraz się pojawił Więc chyba zostało naprawione. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts