chelchow Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Dylemat, kwota 1500 max 2000, padło na mi5s plus lub Mi note 2, wymóg duży wyświetlacz 5.7-6.0, dobry aparat, gniazdo jack i wygląd koniecznie dual sim Telefony w sumie identyczne różniące się aparatem baterią i wyglądem, o ile mi5s+ przypomina mi mojego starego Mi Note a fajnie by było już coś zmienić to Mi Note 2 martwi mnie przedni wyświetlacz i zapewnienie dla niego ochrony. Brałem jeszcze pod uwagę Honora 8 pro ale brak klawiszów funkcyjnych na obudowie, Mate 9 dual powyżej zakładanego budżetu plus znowu brak klawiszy, Pytanie co robi lepsze fotki, Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Do 1700 kupisz honora 9, ale jest mniejszy. Tyle ze skoro brales pod uwage h8..Ani mi note 2 ani mi5s plus nie mają zbyt dobrych aparatow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 Tak jak wyzej kolega pisze, nie licz na dobre aparaty przy Xach. Patrz na S7ki, Iphone czy inne dawne flagowce, lub w tej kwocie polflagowce Samsunga, LG, Huawei, Sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelchow Posted September 29, 2017 Author Share Posted September 29, 2017 Wymóg dual sim, niestety i ekran 5.5 to już minimum. Honory sa fajne, ale brak dotykowych klawiszy na obudowie mnie jakoś .... W tej chwili mama zapasowego honora 6 i wkurza mnie ten pasek z klawiszami nawigacyjnymi na ekranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Nie wiem o co chodzi zawsze wszystkim z aparatami, ale ja nie mam potrzeby powiększać zdjęć x 1000 i szukać pikseli w związku z czym 5s+ w zupełności mi pasował. Ale 5s+ robi lepsze fotki od note.Wysłane z mojego MIX 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts