Jump to content

MI 5s plus vs Mi Note 2

chelchow

Recommended Posts

Dylemat, kwota 1500 max 2000, padło na mi5s plus lub Mi note 2, wymóg duży wyświetlacz 5.7-6.0, dobry aparat, gniazdo jack i wygląd koniecznie dual sim

Telefony w sumie identyczne różniące się aparatem baterią i wyglądem, o ile mi5s+ przypomina mi mojego starego Mi Note a fajnie by było już coś zmienić to Mi Note 2 martwi mnie przedni wyświetlacz i zapewnienie dla niego ochrony. Brałem jeszcze pod uwagę Honora 8 pro ale brak klawiszów funkcyjnych na obudowie, Mate 9 dual powyżej zakładanego budżetu plus znowu brak klawiszy,

Pytanie co robi lepsze fotki,

Tak jak wyzej kolega pisze, nie licz na dobre aparaty przy Xach. Patrz na S7ki, Iphone czy inne dawne flagowce, lub w tej kwocie polflagowce Samsunga, LG, Huawei, Sony

Wymóg dual sim, niestety i ekran 5.5 to już minimum. Honory sa fajne, ale brak dotykowych klawiszy na obudowie mnie jakoś .... W tej chwili mama zapasowego honora 6 i wkurza mnie ten pasek z klawiszami nawigacyjnymi na ekranie

• 2 weeks later...

Nie wiem o co chodzi zawsze wszystkim z aparatami, ale ja nie mam potrzeby powiększać zdjęć x 1000 i szukać pikseli w związku z czym 5s+ w zupełności mi pasował. Ale 5s+ robi lepsze fotki od note.

Wysłane z mojego MIX 2 przy użyciu Tapatalka