thorus113 Posted September 28, 2017 Share Posted September 28, 2017 Witam, ostatnio zauważyłem, że mam problem z dźwiękiem bądź video. Gdy odpalam jakiś filmik nie ważne czy to yt czy gdzieś w internecie jest chwila zapięcia gdy głos słychać za dosłownie sekundę max obraz rusza, ale jest spóźniony względem dźwięku. Nie wiem czy ostatnia aktualizacja nie ma na to wpływu. Ktoś może ma jakiś pomysł? MIUI GLOBAL 8.5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thorus113 Posted September 29, 2017 Author Share Posted September 29, 2017 Problem rozwiązany, do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 29, 2017 Share Posted September 29, 2017 3 godziny temu, thorus113 napisał: Problem rozwiązany, do zamknięcia Po to zostawiłem wątek, aby inni użytkownicy poznali rozwiązanie. Może zatem pochwalisz się co było przyczyną i jak usunąłeś błąd...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Witam, posiadam dokładnie ten sam problem i nie jestem w stanie się z nim uporać, czy ktoś może zaproponować jakieś rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts