Eldokanawolno Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Witam . Chciałem odblokować bootloadera w Xiaomi Mi 5X . Wszystko fajnie dostałem unlock'a no i tutaj zaczyna się poroblem . Gdy podłączam telefon do komputera i włączę program XiaomiMiFlash by wrzucić nowe oprogramowanie do telefonu nie wyszukuje mi urządzenia . Po chwili ,, Instaluje " się sterownik Urządzenia MTP USB jednak z niepowodzeniem . Próbowałem wszystkiego od instalowania tego sterownika z internetu po usuwanie innych sterowników i plików . Nic nie pomogło . Stąd moja prośba i pytanie . Czy wie ktoś jak zainstalować te sterowniki ? Może to wina telefonu i tam powinienem wprowadzić zmiany ? Dołączam screenshota jak to wszystko wygląda . Z góry dzięki za pomoc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 (edited) Po pierwsze, na dzień dzisiejszy nie odblokujesz bootloadera, Xiaomi zablokowało te możliwość, że chce względu na błędy. Po drugie, używasz oryginalnego kabla USB? Pytam ponieważ 3 sztuki tego telefonu, nie potrafiły zainstalować sterowników z kabla od Redmi Pro, dopiero oryginalny kabel zainstalował sobie wszystko poprawnie. Edited September 26, 2017 by wojtekmarchewka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldokanawolno Posted September 26, 2017 Author Share Posted September 26, 2017 Tak kabel oryginał , ale skoro Xiaomi zablokowało możliwość odblokowywania bootloadera to trudno , dzięki za odpowiedź i temat do zamknięcia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts