jestem marek łowca koparek Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 (edited) Witam! Dzisiaj wstałem rano i chciałem zobaczyć która godzina telefon nie chciał się uruchomić a po dłuższym przytrzymaniu przycisku do włączania telefonu zaczynała migać czerwona dioda a telefon się nie włącza. Telefon był podpięty pod ładowarke na całą noc Co robić ? Edited September 26, 2017 by jestem marek łowca koparek za malo tresci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisiu Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Witam! Dzisiaj wstałem rano i chciałem zobaczyć która godzina telefon nie chciał się uruchomić a po dłuższym przytrzymaniu przycisku do włączania telefonu zaczynała migać czerwona dioda a telefon się nie włącza. Co robić ?Naładować? Wysłane z Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
jestem marek łowca koparek Posted September 26, 2017 Author Share Posted September 26, 2017 Telefon był podpięty pod ładowarke na całą noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 26, 2017 Share Posted September 26, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts