Vergiliusz Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) [ROM] 7NCR 1.1 - AmazFit Pace [PL, Tweak, Battery, more..][ Prośba o reaktywację projektu, ROM działa rewelacyjnie, usprawnienia są dużo lepsze niż dotychczas były oferowane. Nie zniechęcajmy twórców ciągłym odwoływaniem się do PF bo tutaj powstaje nowy ROM na bazie China dev. To że pierwsze wydanie było na bazie PF to tylko konieczność a nie stała obowiązująca. Panowie @S3V3N i @kaudii chcieli dać nam coś nowego i wyjątkowego ale niestety ze względu na kilka durnych wpisów i brak umiejętności czytania ze zrozumieniem przez co niektórych projekt został wstrzymany/porzucony. Ludzie, macie coś wyjątkowego i za darmo, doceńcie pracę innych i dajcie szanse na rozwój. Czy przez ROM od @S3V3N i @kaudii Wasze zegarki ucierpiały? Wątpię. Po co więc non stop wzmianki o PF, od tego jest dział na XDA a nie tutaj. Edited September 25, 2017 by Vergiliusz 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) z tego co ja się orientuję projekt nie został zamknięty, tylko wątek o nim na pewien czas jako dowód daję poprawioną aplikację , grafiki poprawione, moim zdaniem bardziej czytelne, wystarczy podmienić w zegarku przez AC i sprawdzić HuamiWatchFaces.apk Edited September 24, 2017 by kaudii 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacz93 Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 No ja się podpisuję, jest to rewelacyjny ROM, aż się zarejestrowałem żeby to napisać. Mam nadzieję, że prace będą dalej kontynuowane. Wręcz czekam z niecierpliwością na nowe wydanie :). Serdeczne dzięki, za waszą pracę! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 24, 2017 Author Share Posted September 24, 2017 1 godzinę temu, kaudii napisał: ..... jako dowód daję poprawioną aplikację HuamiWatchFaces.apk , grafiki poprawione, moim zdaniem bardziej czytelne, wystarczy podmienić w zegarku przez AC i sprawdzić Coś link nie chce się otworzyć...:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Sprawdź teraz Link poprawiony i daj znać czy działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 24, 2017 Author Share Posted September 24, 2017 Sprawdź teraz Link poprawiony i daj znać czy działaNadal coś nie mogę, ale sprawdzę jutro w pracy bo ROM też z błędami mi pobrało więc może być problem przez moje LTEWysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 sprawdziłem u siebie na kompie na 3 przeglądarkach i u żony na laptopie, u siebie na telefonie, wszędzie działa, więc musi być ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 24, 2017 Author Share Posted September 24, 2017 4 minuty temu, kaudii napisał: sprawdziłem u siebie na kompie na 3 przeglądarkach i u żony na laptopie, u siebie na telefonie, wszędzie działa, więc musi być ok Bardzo możliwe, dlatego zakładam że to tak jak poprzednio błąd jest po mojej stronie. Jutro dam znać co i jak z tym pobieraniem ale pewnie w pracy nie będę miał problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) 2 godziny temu, kaudii napisał: , grafiki poprawione, moim zdaniem bardziej czytelne, wystarczy podmienić w zegarku przez AC i sprawdzić HuamiWatchFaces.apk Podmieniłem, sprawdziłem i potwierdzam, jest dużo czytelniej, czcionka super P.S Również bardzo proszę o wznowienie wątku 7NCR1.1 i podtrzymanie projektu który bardzo fajnie się zaczął rozwijać. Edited September 24, 2017 by Axon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Mój zegarek dopiero w Holandii, a tu już nie ma być romu Mam nadzieję że jednak wyjdzie coś nowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 @DooshPastesh nie wiesz co to szacunek i nie pisz głodnych kawałków 1, 2, 3 ...... razu upominałem, pisałem i co jaki masz szacunek do moich próśb ? Żaden Chcesz pisać o Pf załóż osobny wątek i tam pisz do woli ... ile wlezie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 24, 2017 Author Share Posted September 24, 2017 1 minutę temu, S3V3N napisał: @DooshPastesh nie wiesz co to szacunek i nie pisz głodnych kawałków 1, 2, 3 ...... razu upominałem, pisałem i co jaki masz szacunek do moich próśb ? Żaden Chcesz pisać o Pf załóż osobny wątek i tam pisz do woli ... ile wlezie! Może nie wszyscy ale są tu i tacy co mają szacunek dla Waszej pracy. Ile ludzi na świecie tyle opinii nic się na to nie poradzi, każdy będzie miał swoje 5gr do dorzucenia. Niestety mądrych dużo ale skłonnych do pracy mało. Nie ma co się denerwować a jak to ktoś mądry powiedział: z opinią jest jak z dziurą w du..e, każdy ma swoją. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) Tak to wygląda po wgraniu plików do zegarka Teraz w wolnym czasie wezmę się za dni tygodni i pewnie coś jeszcze dorzucę, o ile mnie żona z domu nie wywali Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Edited September 24, 2017 by kaudii 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Może ktoś sprawdzić jak by wyglądała ta grafika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Nowe ikonki Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) 24 minuty temu, Lector napisał: Może ktoś sprawdzić jak by wyglądała ta grafika? Problem jest taki, że nie wiem kiedy się ten ekran pokazuje, bo wgrać do zegarka nie problem ale jak go potem wywołać ok już wiem kiedy, dajcie mi 10 min, muszę syna spać położyć Edited September 24, 2017 by kaudii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) Nie mam jeszcze zegarka i tym bardziej trudniej jest mi coś robić na oślep. Czy wiadomo gdzie jest jakaś z grafik co bym mógł zrobić i dać na testy? Edited September 24, 2017 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) tak wygląda moja grafika a tak twoja Edited September 24, 2017 by kaudii 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) No to już wiem mniej więcej na czym stoję Edited September 24, 2017 by Lector 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 ten powinien wyświetlać się prawidłowo, wybacz ale nie będę sprawdzał, bo muszę za każdym razem kompilować aplikację ponownie i podmieniać w zegarku , a dzisiaj już chyba z 50 razy to robiłem, ale patrząc na wielkość czcionki i rozmieszczenie powinno być ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 OK, może jutro zrobię więcej grafik to zapodam archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 OK, może jutro zrobię więcej grafik to zapodam archiwum. Tak jest teraz Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) Takie pytanko, czy w zegarku idzie zrobić print screena? Chodzi o to aby zapisał to co widać na ekranie, bez tego co wychodzi po za okrągły wyświetlacz. No mogę się jeszcze tak bawić PS @kaudii Jest bardziej czytelnie na ekranie od Twojego? Wiadomo zdjęcie to zdjęcie, inne odległości itp. Edited September 24, 2017 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 (edited) nic mi na ten temat nie wiadomo aby można było screena zrobić, ale szablon nie najgorszy z czytelnością jak dla mnie jest podobnie, kwestia indywidualnych preferencji, w poprzednim temacie była sugestia, że czcionka mogła by być bardziej zgodna z oryginałem, ale jak pytałem kto zrobi to nikt się nie zgłosił a, że nie jestem grafikiem to zrobiłem jak umiałem, Twoja czcionka jest jeszcze bardziej zaokrąglona od mojej i pewnie nie wszystkim się spodoba Edited September 24, 2017 by kaudii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lector Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Ogólnie przeryłem Mi Fita i rom do Amazfita w celu znalezienia czcionki którą zastosowali, ale takiej nie było. No to mam ją Była w apce Amazfit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veroni Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Seven zlaj tych noobów!!!!!! Ty i kaudii robicie mega robotę!! Mam nadzieję że nie poddasz sie nie będziesz przejmował się tymi co nie potrafaią doceniać czujejs ciezkiej pracy. Ponownie prosze o podanie przez was pay@ z mojej strony macie małe wsparcie ktore sie nalezy za ciezka prace. Nawiasam mowiac ile razy dziennie musisz resetowac zebarek , wgrywac rom, nowe twiki ?? wiesz chyba ze to wykancza twaja bateryjke Słuchajcie jak cos zrobcie zamknieta grupe na FB i bedzie problem z glowy aaa i znalazłem ciebie na YT Widzę że wymiatasz i to nie tylko na zegarek ale te inne twoje romy na telefony szacuneczek ziomeczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 17 godzin temu, kaudii napisał: z tego co ja się orientuję projekt nie został zamknięty, tylko wątek o nim na pewien czas jako dowód daję poprawioną aplikację , grafiki poprawione, moim zdaniem bardziej czytelne, wystarczy podmienić w zegarku przez AC i sprawdzić HuamiWatchFaces.apk No i tak jak pisałem, w pracy pobrało mi to bez problemu, zaraz wrzucam i sprawdzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 (edited) Widze ze projekt martwy i linki skasowane, a wlasnie przyszedl moj Amazfit i chcialem potestowac... Edited September 25, 2017 by Gravis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 (edited) 12 godzin temu, kaudii napisał: Tak jest teraz Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka U mnie tak to wygląda przy chodzeniu.. Edited September 25, 2017 by Vergiliusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 U mnie tak to wygląda przy chodzeniu..Bo Kaudii wstawił apke ze swoją grafiką, kilka postów wyżej Ja też mam czcionkę z drugiego zdjęcia. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 @Axonno tak, ale też @kaudiiwstawił apkę do podmiany w zegarku. Podmieniłem ją przez Android Commander i mam coś takiego jak na screenie. Chyba że znowu coś źle zrobiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axon Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 (edited) 15 godzin temu, kaudii napisał: Tak to wygląda po wgraniu plików do zegarka Teraz w wolnym czasie wezmę się za dni tygodni i pewnie coś jeszcze dorzucę, o ile mnie żona z domu nie wywali Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka @Vergiliusz popatrz na post od kaudii - wygląda jak powinno:-). Grafika z twojego pierwszego zdjęcia była autorstwa @Lector Edited September 25, 2017 by Axon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Ten projekt jest w końcu żywy czy martwy? Bo nie wiem co flashować... Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Chłopaki@Axon@Vergiliusz@kaudii jak wrócę do domu o normalnej porze to wyślę Wam 7NCR 1.2 na testy Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted September 25, 2017 Author Share Posted September 25, 2017 21 minut temu, Axon napisał: @Vergiliusz popatrz na post od kaudii - wygląda jak powinno:-). Grafika z twojego pierwszego zdjęcia była autorstwa @Lector jak zwykle pominął wpis i nie doczytałem dzięki za zwrócenie uwagi i wyjaśnienie 1 minutę temu, S3V3N napisał: Chłopaki@Axon@Vergiliusz@kaudii jak wrócę do domu o normalnej porze to wyślę Wam 7NCR 1.2 na testy Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Dzięki, czekam zatem ( nie) cierpliwie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts