xiar 10 Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Dzięki.Nie zwróciłem uwagi na szary pasek, tylko na zaznaczenie przy " synchronizuj czas". Link to post Share on other sites
d7ejkej 5 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) Hej, Pewnie już było, ale przeszukiwać tyle postów to uff. Czy może ktoś szybko podpowiedzieć jak sparować zegarek ze Strava ? Edited February 6, 2018 by d7ejkej Link to post Share on other sites
pawelg 8 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 21 minut temu, d7ejkej napisał: Hej, Pewnie już było, ale przeszukiwać tyle postów to uff. Czy może ktoś szybko podpowiedzieć jak sparować zegarek ze Strava ? Notify & Fitness for Amazfit. Masz pełne synchro ze Stravą, a nawet Endomondo. Link to post Share on other sites
d7ejkej 5 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) 10 minut temu, pawelg napisał: Notify & Fitness for Amazfit. Masz pełne synchro ze Stravą, a nawet Endomondo. Niestety ale na iOS nie występuje PS. Generalnie zależy mi na Endomondo ... Edited February 6, 2018 by d7ejkej Link to post Share on other sites
tomurbanowicz 469 Posted February 6, 2018 Author Report Share Posted February 6, 2018 U mnie już nowy FW (.80) oraz MrTomi-3.2.8 - po południu wystawię pliki. 3 Link to post Share on other sites
pkonrad 571 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Możesz wstawić też link do oryginalnej wersji Mi Fit 3.2.8 ? Z góry dzięki. Link to post Share on other sites
tomurbanowicz 469 Posted February 6, 2018 Author Report Share Posted February 6, 2018 2 minuty temu, pkonrad napisał: Możesz wstawić też link do oryginalnej wersji Mi Fit 3.2.8 ? Z góry dzięki. https://yadi.sk/d/26pMXyUc3S9KcD 1 Link to post Share on other sites
Pan Arek 40 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) 1 godzinę temu, tomurbanowicz napisał: U mnie już nowy FW (.80) oraz MrTomi-3.2.8 - po południu wystawię pliki. Jest gdzieś dostepny changelog? Znalazłem: 5 minut temu, Pan Arek napisał: Firmware updates for Amazfit Bip: • Redesigned notification icons and improved the readbility of notifications • Improved the way heart rate is displayed on the watch face • Added atmospheric pressure data Nic ciekawego. Ciśnienie mam juz w .70 Edited February 6, 2018 by Pan Arek Link to post Share on other sites
szablix 6 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Szybkie pytanie, po jakim czasie aktualizacja będzie dostępna z poziomu aplikacji bo ciągle mam, że mam najnowszą wersje :/ Link to post Share on other sites
fake4r 119 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Zainstalowem org MiFit 3.8.2. i zaktualizował FW do .80 oraz A-GPS. Widocznych zmian nie widzę... Link to post Share on other sites
pkonrad 571 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Szybkie pytanie, po jakim czasie aktualizacja będzie dostępna z poziomu aplikacji bo ciągle mam, że mam najnowszą wersje :/Na telefonie córki juz zassał wersje 3.2.8 przez Sklep Play. Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
d7ejkej 5 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 U mnie na tablecie też już instaluje nową wersję ze sklepu play Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to post Share on other sites
pkonrad 571 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Zainstalowem org MiFit 3.8.2. i zaktualizował FW do .80 oraz A-GPS. Widocznych zmian nie widzę...Wcześniej miałeś w zegarku ori soft czy PL od Mr.Tomi ? Link to post Share on other sites
fake4r 119 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Najpierw ori FW żeby zaktualizował GPS a potem mody FW i MiFit. Link to post Share on other sites
pkonrad 571 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Czyli krótko mówiąc jeśli mam teraz Mi Fit 3.2.7 od Mr.Tomi i FW-PL w zegarku, to najpierw zainstalować ori Mi Fit 3.2.8 żeby zegarek zassał ori soft i zaktualizował A-GPS, a następnie zainstalować Mi Fit 3.2.8 od Mr.Tomi z FW.1.0.80.0-PL tak ? Link to post Share on other sites
rewqwer 10 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Mam niemodyfikowany zegarek, zainstalowałem nowy Mi Fit 3.2.8 z Google play i po aktualizacji stało się coś takiego jak na zdjęciu, czy można go jakoś uratować? Dziwne jest to, że nic przy nim przedtem nie grzebalem, pełen oryginał w języku angielskim. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
fake4r 119 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 @pkonrad w ten sposób, później przy modowanym fw nie powinien wyświetlać już ciągle tej aktualizacji GPS. Robiłem tak na wcześniejszym fw i był spokój. @rewqwer po aktualizacji fw powinien się zresetować i jeszcze raz zaktualizować ale tym razem .res jak wejdziesz w mifit. 2 Link to post Share on other sites
rewqwer 10 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 [mention=38880]pkonrad[/mention] w ten sposób, później przy modowanym fw nie powinien wyświetlać już ciągle tej aktualizacji GPS. Robiłem tak na wcześniejszym fw i był spokój. [mention=43053]rewqwer[/mention] po aktualizacji fw powinien się zresetować i jeszcze raz zaktualizować ale tym razem .res jak wejdziesz w mifit.Połączył się w końcu z Mi Fit i aktualizuje GPS, a już miałem stracha, ale restart nie było. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Pan Arek 40 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 17 minut temu, rewqwer napisał: Połączył się w końcu z Mi Fit i aktualizuje GPS, a już miałem stracha, ale restart nie było. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Jaką wersję językową Ci wrzucił? Bo sporo osób pisze, że wrzuca chińską. Ja sobie daruję i poczkekam na nowszą. Już raz prawie uceglilem swoj zegarek. Link to post Share on other sites
rewqwer 10 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) 8 minut temu, Pan Arek napisał: Jaką wersję językową Ci wrzucił? Bo sporo osób pisze, że wrzuca chińską. Ja sobie daruję i poczkekam na nowszą. Już raz prawie uceglilem swoj zegarek. Chińską właśnie. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Edited February 6, 2018 by rewqwer Link to post Share on other sites
fake4r 119 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) Chińską, po zmianie języka w telefonie na angielski i ponownym uruchomieniu mifita jest angielski. Warto chyba najpierw ori FW wrzucić bo potem jest spokój z tą wieczną próbą aktualizacji GPS na modowanym mifit. Edited February 6, 2018 by fake4r Link to post Share on other sites
d7ejkej 5 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Ja wymiękam po aktualizacji łączy się z Mi Fit i na Android i na iOS ale mam znów na tarczy taki widok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to post Share on other sites
xiar 10 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Chińską, po zmianie języka w telefonie na angielski i ponownym uruchomieniu mifita jest angielski.Próbowałem i angielski się nie pojawia. Link to post Share on other sites
rewqwer 10 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 U mnie też angielski nie pojawia się po zmianie języka. Link to post Share on other sites
szablix 6 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 @d7ejkej, nie jesteś sam. Walczę z tym od kilkunastu minut: - zrobiłem już tak:, odparowałem urządzenia, sparowałem ponownie nic nie dało, wyczyściłem dane aplikacji, ponowne logowanie do aplikacji parowanie ponowniem telefon wykrył zegarek zgodziłem się na sparowanie, aktualizacja a-gps i efekt taki jak u Ciebie na tarczy. Link to post Share on other sites
liarein 5 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 3 minuty temu, d7ejkej napisał: Ja wymiękam po aktualizacji łączy się z Mi Fit i na Android i na iOS ale mam znów na tarczy taki widok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam to samo. Porażka. Coś popsuli w aktualizacji. 3.2.8 Link to post Share on other sites
d7ejkej 5 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) Cholera jasna nawet z GB się nie łączy znaczy łączy ale ekran jak na zdjęciu. Ryzykuje wgrywam poprzednią wersję ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edited February 6, 2018 by d7ejkej Link to post Share on other sites
rewqwer 10 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) Pojawił się angielski. Po zmianie języka telefonu na angielski włączeniu Mi Fit, następnie znowu po zmianie języka telefonu na polski. Edited February 6, 2018 by rewqwer Link to post Share on other sites
szablix 6 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Widzę, że u części osbó aktualizacja przeszła poprawnie. U mnie niestety to samo co u @d7ejkej, miałem wcześniej oryginalnego mifita 3.2.7 aktualizacja ze sklepu playa do 3.2.8.. W telefonie miałem FW 1.0.70 PL z pierwszego postu po aktualizacji mifita do 3.2.8. po włączeniu zegarek złapał craha Link to post Share on other sites
fake4r 119 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) @rewqwer z tym że teraz jak wyłączysz i włączysz mifita wraca do chińskiego. (mówię tu o całkowitym ubiciu apki) Edited February 6, 2018 by fake4r Link to post Share on other sites
pkonrad 571 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Ja zawsze przed aktualizacją ori Mi Fit i FW w zegarku zawsze najpierw zmieniałem język w telefonie na angielski i nigdy nie było problemu z językiem w zegarku. Zawsze był Angielski. Link to post Share on other sites
fake4r 119 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 To w sumie mało istotne, dzięki tomowi mamy polski Link to post Share on other sites
d7ejkej 5 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 (edited) 4 minuty temu, szablix napisał: Widzę, że u części osbó aktualizacja przeszła poprawnie. U mnie niestety to samo co u @d7ejkej, miałem wcześniej oryginalnego mifita 3.2.7 aktualizacja ze sklepu playa do 3.2.8.. W telefonie miałem FW 1.0.70 PL z pierwszego postu po aktualizacji mifita do 3.2.8. po włączeniu zegarek złapał craha Ja miałem oryginał FW i po aktualizacji taki zonk Po wgraniu poprzedniej wersji ekran powrocił Edited February 6, 2018 by d7ejkej Link to post Share on other sites
tomurbanowicz 469 Posted February 6, 2018 Author Report Share Posted February 6, 2018 No właśnie jest problem z angielskim - jeszcze nie znalazłem rozwiązania na force EN.... Link to post Share on other sites
szablix 6 Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 @d7ejkej, no to jeszcze zabawniej się robi, czyli nie wiadomo co jest przyczyną takiego zachowania zegarka. Później jak będę miał czas to wrócę do 3.2.7 i za pomocą GB wgram sobie 1.0.40.lub 1.0.70 Link to post Share on other sites
Recommended Posts