d7ejkej Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Hej Po ostatniej aktuizacji mój bip nie powiadamia mnie o wiadomościach oraz jak ktoś dzwoni. Wygląda tak jakby komunikacja tel -opaska nie działała, tzn. znajdź tel działa, ale znajdź opaskę już nie. Nie mogę również rozparowac urządzeń. U mojej żony również problem z komunikacją. Ja mam iPhone, a ona RN5Jakiś pomysł? Usunąłem i ponownie zainstalowałem, zaczęło działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIXTERek Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 13 godzin temu, d7ejkej napisał: Hej Po ostatniej aktuizacji mój bip nie powiadamia mnie o wiadomościach oraz jak ktoś dzwoni. Wygląda tak jakby komunikacja tel -opaska nie działała, tzn. znajdź tel działa, ale znajdź opaskę już nie. Nie mogę również rozparowac urządzeń. U mojej żony również problem z komunikacją. Ja mam iPhone, a ona RN5 Jakiś pomysł? Usunąłem i ponownie zainstalowałem, zaczęło działać. DND tryb uruchomiony zapewne przypadkiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7ejkej Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 DND tryb uruchomiony zapewne przypadkiem..Bo właśnie nie. I już dziś znów nie mam powiadomień Problem widzę na iOS Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano78 Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Masz już najnowszy IOS 13.1 ?U mnie nie ma najmniejszych problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7ejkej Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Masz już najnowszy IOS 13.1 ?U mnie nie ma najmniejszych problemów.Nie nie mam 13 i nie chcę na tą chwilę być darmowym testerem dla Apple Po za tyma jailbreak. Chyba ściągnę poprzednia wersję i zobaczę czy w aplikacji jest problem...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavl0o Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 Witam, mam mały problem. Zainstalowałem MiFit z google play i zaktualizowałem wszystko w zegarku do najnowszej wersji. Usunąłem MiFit i wrzuciłem przez gadgetbridge wersję 1.1.5.24. Nie udało mi się wrzucić jednak .gps, wyrzucało błąd w gadgetbridge. Zainstalowałem MrTomi-4.0.0-PL.apk i niestety problem został. Za każdym razem przy wejściu do aplikacji następuje próba aktualizacja A-GPS zakończona niepowodzeniem. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? Gadgetbridge też nie instaluje gps z pierwszej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matti015 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Wie ktoś może czy jest modowana wersja aplikacji Amazfit, tak jak to jest z wersją Mrtomi (MiFit)? Amazfit obsługuje wszystkie modele z synchronizacja do Stravy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisek1953 Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Podaję link do strony z nową aplikacją N&F. https://apkmc.com/49598-notify-fitness-for-amazfit-pro-8.13.0 Dnia 25.09.2019 o 20:44, Pavl0o napisał: Witam, mam mały problem. Zainstalowałem MiFit z google play i zaktualizowałem wszystko w zegarku do najnowszej wersji. Usunąłem MiFit i wrzuciłem przez gadgetbridge wersję 1.1.5.24. Nie udało mi się wrzucić jednak .gps, wyrzucało błąd w gadgetbridge. Zainstalowałem MrTomi-4.0.0-PL.apk i niestety problem został. Za każdym razem przy wejściu do aplikacji następuje próba aktualizacja A-GPS zakończona niepowodzeniem. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? Gadgetbridge też nie instaluje gps z pierwszej wersji. Tylko instalacja MiFita 3.6.0 bez firmware może pomóc a GPS zainstaluj przez N&F. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavl0o Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 Dzięki, wrzuciłem wszystko z Twoich linków ze strony 174 i chyba jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzycho Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Podobno najnowsza aktualizacja aplikacji MiFit dodaje w końcu język polski do menu zegarka.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7ejkej Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Podobno najnowsza aktualizacja aplikacji MiFit dodaje w końcu język polski do menu zegarka.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu TapatalkaA która to? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzycho Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 A która to? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProNie sprawdzałem jeszcze ale na grupie Xiaomi na FB piszą o tym.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciutnik Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Podobno najnowsza aktualizacja aplikacji MiFit dodaje w końcu język polski do menu zegarka.Potwierdzam. Przed chwilą mój Bip zaktualizował się do wersji 1.1.6.30. Czcionka zrobiła się tak maleńka, że potrzebowałem lupy, żeby ustawić "Twarz zegarka" lub "Nacisk długiego przycisku"... Kto to tłumaczył!?Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7ejkej Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Potwierdzam. Przed chwilą mój Bip zaktualizował się do wersji 1.1.6.30. Czcionka zrobiła się tak maleńka, że potrzebowałem lupy, żeby ustawić "Twarz zegarka" lub "Nacisk długiego przycisku"... Kto to tłumaczył!?Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu TapatalkaFaktycznie mój też się zaktualizował i mam to głupie tłumaczenie Pytanie czy ta wersja na andku pokazuje kto dzwoni z listy kontaktów?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzycho Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Ciekawe czy wyświetla się nazwa kontaktu dzwoniącego.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciutnik Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 Nazwa kontaktu wyświetla się prawidłowo - ale naprawdę trzeba mieć dobry wzrok, żeby ją odczytać. Mam nadzieję, że większa czcionka z tego wątku będzie kompatybilna z nową wersją firmware Edit: Również treść SMS-a wyświetla się poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 To co już nie potrzeba modu żeby mieć PL i info kto dzwoni, wystarczy najnowszy mifit z play store ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisek1953 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 6 godzin temu, fido napisał: To co już nie potrzeba modu żeby mieć PL i info kto dzwoni, wystarczy najnowszy mifit z play store ? Jeśli masz chęć korzystać z lupy, lubisz "chińskie" tłumaczenia i nie chcesz korzystać z dodatkowych aplikacji (kalkulator kalendarz latarka a za chwilę może i inne) to wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 U mnie wciąż nie pokazuje kto dzwoni... po aktualizacji. Jakieś sugestie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 (edited) Takie, że tego jeszcze z językiem pl nie włączyli. Może to zrobią w następnej wersji MiFita, ale czcionka jest tak mała, że nawet z lupą trudno zobaczyć kto dzwoni. Skopali wszystko totalnie. Edited September 28, 2019 by FromWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantyno110 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Fakt musiałem wrzucić większą i grubszą. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddariuszpelczar1972 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 @konstantyno110 A możesz podać jaka to czcionka i jak ją wygrałeś? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpone Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Dzięki. Miejmy nadzieję że się poprawią! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantyno110 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 [mention=23909]konstantyno110[/mention] A możesz podać jaka to czcionka i jak ją wygrałeś? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Nofity albo GB. Obojętnie która te 2 działają. https://www.dropbox.com/sh/49hwiuemtq9bp2e/AACyPP4dMTf_QYCjKfNmbm7Fa?dl=0Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7ejkej Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Nofity albo GB. Obojętnie która te 2 działają. https://www.dropbox.com/sh/49hwiuemtq9bp2e/AACyPP4dMTf_QYCjKfNmbm7Fa?dl=0Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Niestety na "wspaniałych" urządzeniach Apple nie działa podmiana czcionki Podmieniłem przez GB i tablet, po powrocie na iPhone czcionka zainstalowała się ponownie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano78 Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Nie przesadzaj.Wszystko działa i to nawet bez większych problemów.Zainstaluj Amaztools i po kłopocie.To że czcionka wraca do oryginalnej to nie wina iOS tylko czcionki - jest źle zrobiona i Mi Fit widzi ją jako starą więc chce aktualizować.Czcionki Janusza działały u mnie bez problemu kawał czasu.Teraz soft musiał ulec zmianie i czcionki również.Trzeba czekać aż ktoś przerobi tak jak się należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d7ejkej Posted September 28, 2019 Share Posted September 28, 2019 Nie przesadzaj.Wszystko działa i to nawet bez większych problemów.Zainstaluj Amaztools i po kłopocie.To że czcionka wraca do oryginalnej to nie wina iOS tylko czcionki - jest źle zrobiona i Mi Fit widzi ją jako starą więc chce aktualizować.Czcionki Janusza działały u mnie bez problemu kawał czasu.Teraz soft musiał ulec zmianie i czcionki również.Trzeba czekać aż ktoś przerobi tak jak się należy.Aplikacja raczej nie widzi tej czcionki jako starej, tylko nie polską. Ale przez chwilkę pocieszyłem się większymi literkami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiano78 Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 Szkoda że nie wiem jak się do tego dobrać bo chętnie bym to zmienił...Być może jest jak mówisz ale np. stara czcionka od Janusza w ogóle nie działa więc musieli coś zmienić...Nowa czcionka jest 3 x większa objętościowo więc coś musi być na rzeczy...U mnie od wczoraj czcionka pogrubiona siedzi twardo.Po prostu nie rób synchronizacji z Mi Fit i czcionka zostanie nietknięta.Powiadomienia i wszystko działa jak należy - po prostu nie włączam Mi Fit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eda79 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Hej. Czy o telefonu czy aplikacji mogę dodać aktywność "spinning" czy muszą być tylko te co mam w telefonie formy aktywności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramiel Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 (edited) czy ktos wie co stało się z apką Notify& Fitness for Amazfit? Powiadomienia przestały działać po ostatnim update apki i chciałem przeinstalować a tu niespodzianka, aplikacji nie ma w google play store.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.amazfit1&hl=pl ->URL nie znaleziono Edited October 2, 2019 by Ramiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 @Ramiel poszukaj na apkmirror Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawronnek Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Poszukać to nie problem, tylko czemu zniknął? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundee Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Nic nie zniknęło. Wszystko jest na swoim miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antoni Czaplicki Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 1 godzinę temu, dundee napisał: Nic nie zniknęło. Wszystko jest na swoim miejscu. Nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfp Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Po aktualizacji do najnowszej wersji przestały mi działać powiadomienia SMS (iOS). Czy ktoś zna rozwiązanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts