doomsmith Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 (edited) Witam. Który telefon będzie lepszy na kolejne 2-3lata? (XIAOMI MI5 64GB czy Honor 8 4/32GB). Telefon do normalnego użytkowania + kilka zdjęć dziennie (filmów nie kręcę) w gry praktycznie nie gram chyba że jestem na wykładach lub jadę pociągiem (Jak już gram to coś w pokroju angry birds 2048 itp. nic zaawansowanego graficznie jak i wżerającego baterie). Będzie to przesiadka z LG G2 który był fajny, ale po ponad 2 latach mi się znudził oraz zaczął robić psikusy). Czyli aparat, bateria(Tu może być podobnie jak w G2) oraz samo użytkowanie musi być na PLUS względem G2. więcej: pcc1 thanh xuân, eco dream Telefon chciałbym jutro zamówić. Co do pamięci to nigdy na G2 nie zapchałem 16BG zawsze było wolne między 4-3GB. Pozdrawiam Tags: chung cư pcc1 thanh xuân Edited September 21, 2017 by doomsmith Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Bralbym honora z tych dwóch. 1GB RAM więcej, lepszy aparat i nie było wtop z padającymi płytami. Jak to cenowo wygląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzechuc Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Mam identyczny dylemat z telefonem dla żony. Tylko że mam kilka dni więcej na decyzję. Wcześniej mieliśmy Nexusy 5x. Ja zdecydowałem się na Mi5, ale nie jestem pewien czy polecić go żonie... Bateria w porównaniu do nexusa trzyma dłużej. Zdjęcia jednak są gorszeWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Co tutaj w ogóle się zastanawiać? Mi5 nie jest produkowany, nie znajdziesz nowej sztuki, będzie albo refub, albo leżak, albo telefon z 2 ręki... Jak myślisz tylko o tych 2 modelach, to bierz Honora.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts