simcold Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 I wtedy będzie kopia systemy i aplikacji czy samego systemu? Wszystkiego. Nawet możesz później wszystko sformatować i przywraca aż i dzialaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Bo ja zawsze zaznaczałem każdą pozycję i kopia ważyła ok 10 gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Jakby ktoś chciał dołączyć do chatu na telegramie dotyczącego mi6 to zapraszam ludzi z forum. https://t.me/joinchat/LyLvWhDuxkrUmXdZr806zw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cemoi Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Aktualizacja aplikacji systemowej - co to za apka?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Opinie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymi Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 mi6 czy mi9 se? do mi9 se muszę dopłacić 250zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 40 minut temu, szymi napisał: mi6 czy mi9 se? do mi9 se muszę dopłacić 250zł Ja bym się chyba skusił na mi9se. Chociaż z mi6 jestem bardzo zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikidar Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Jakby nowe mi6 sprzedawali to bym se kupił raz jeszcze. Wysiadło mi ładowanie. Coś na płycie głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Na allegro za grosze jest port ładowania z mikrofonem, cała płytka (może samo złącze Ci padło). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikidar Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Niestety, Nie pomaga. Pierwsze co zrobilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Żona ma mi 6 z romem 7.12.7 czyli już dość wiekowym. Mam zamiar zainstalować dzisiaj aktualną wersje xiaomi.eu. Oczywiście zmienię wpierw twrp na najnowsze flashując je w recovery. Potem zamierzam normalnie wgrać w twrp aktualne xiaomi.eu.Pytanie na co zwrócić mam uwagę żeby nie uwalic telefonu? W twrp.me napisane jest że najnowsze recovery należy wgrywać na wersję co najmniej 2.8.4. Sprawdzę jakie mam. Ale co wtedy jak będzie starsze?Dobra recovery mam już najnowsze. Dawać od razu nowy rom? Zrobione. Gdyby nie to, że to telefon żony i każda pomyłka byłaby odpowiednio przez nią skomentowana bym nawet się nie pytał. Jakby co to:Aktualizacja twrp przez recovery i wgranie obrazu img. Następnie wrzucenie nowego romu. Wyczyszczenie cash i dalvik. Wszystko działa. Pozdrawiam Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted July 22, 2019 Share Posted July 22, 2019 Dzisiaj Xiaomi wydało aktualizacje OTA, ktora oficjalnie wprowadza Andorida Pie dla Mi 6. Oczywiście chodzi o Global Stable ROM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michals19s Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Witam mam pytanie, czy mi6 na dole ma 2 głośniki przez które słychać np muzykę? Czy jeden jest głośnik a drugi micro do rozmów?? Bo osttanio zauwazylem że zatykając jedną stronę otworów muzyka przyciąga się , a w drugiej nie ma żadnej różnicy. Nie wiem czy jeden z głośników mi padł czy tam jest micro?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 @michals19s ma jeden głośnik na dole i wspomagający jest głośnik do rozmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michals19s Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Aaa to dobrze bo już się bałem że będzie konieczna wymiana ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziomek90 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Myślicie, że to oryginalna bateria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas_Anderson Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Czy jest możliwość wymiany baterii w Mi6 na nową? Jeśli tak to gdzie to można zrobić?Pie is better with Mi6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Samemu lub w serwisie. Jest trochę roboty z tym , ale idzie to zrobić znajomy robił. Na YT gdzieś był filmik ale w języku angielskimWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziomek90 Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 (edited) Przez przypadek zresetowałem ustawienia aplikacji. Teraz, gdy próbuję uruchomić jakąś sklonowaną aplikację, to wyskakuje komunikat "Nie można uruchomić menadżera pulpitu". Da się coś z tym zrobić? Restarowałem telefon i klonowałem od nowa aplikacje, nadal to samo Edit: Gdyby ktoś się zastanawiał, to jedyne rozwiązanie jakie udało mi się znaleźć, to "usuń konta sklonowanych aplikacji". Nie pomogło restartowanie, klonowanie, przywracanie ustawień fabrycznych system launchera ani aktualizacja go Edited October 2, 2019 by poziomek90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
avira Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 (edited) @Thomas_AndersonJasne, że można. Jeżeli samemu to baterie bierz z dragon.tt,(zresztą sam będę za niedługo tam zamawiał) z tego co widzę to są dostępne nówki, na 100% oryginał, nie ryzykowałbym z baterią z allegro. Jeżeli odeślesz do serwisu np. Micenter to oni też chyba też mają oryginały ale musiałbyś dopytać. Edited October 1, 2019 by avira Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziomek90 Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 Czy to normalne by dwie baterie miały identyczne oznaczenia i numery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Kurła, muszę czekać 24-48h żeby do telegrama się zalogować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Kurła, muszę czekać 24-48h żeby do telegrama się zalogować. Jak to zrobiłeś?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Logowałem się na pc, a później jak wrzuciłem los17 i po powrocie na miui nie mogłem już się zalogować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fax93 Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Dnia 5.10.2019 o 16:35, Kamil Kupiec napisał: Logowałem się na pc, a później jak wrzuciłem los17 i po powrocie na miui nie mogłem już się zalogować. z Los dla mi6? Jak się sprawuje da się z tego korzystać? Czy jest możliwość wgrania magisk, gcam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 14 godzin temu, fax93 napisał: Czy jest możliwość wgrania magisk, gcam? Wszystko działa ale jakoś nie przypadł mi do gustu i wróciłem na miui. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziomek90 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Da się ustawić, by pogoda z widżetu sama się aktualizowała? Nie zrobi tego, dopóki ręcznie nie wejdę do aplikacji Pogoda. Późne popołudnie a pokazuje mi odczyt z nocy, gdy ostatnio włączyłem aplikację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Już od dawna nie działa to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyleg Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Ja mam ostatniego globala 10.4.2 i oczywiście jest problem z aktualizacją pogody na widgecie, ale co ciekawe czasami pogoda się zaktualizuje. Nie ma w tym żadnej reguły częstotliwości, po prostu czasami w ciągu dnia z 2-3 razy się samo zaktualizuje (bez uruchamiania apki pogody), a czasami potrafi trzymać przez cały dzień stan pogody z poranka kiedy to sam sprawdzam w apce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snurq Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Dnia 3.10.2019 o 14:41, poziomek90 napisał: Czy to normalne by dwie baterie miały identyczne oznaczenia i numery? Nie, to podróbki z takim samym nadrukiem Co do baterii to polecam NOHON, dobre zamienniki. Wymiana bardzo prosta, dużo poradników. Wystarczy podgrzać plecki i przyssawką ściągnąć, później na paskach dwustronnych skleić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 13 godzin temu, Snurq napisał: Co do baterii to polecam NOHON, dobre zamienniki. A w micenter nie wymieniają baterii? //Z25: @Acid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Czy jest możliwość ustawienia automatycznego włączania ciemnego motywu zgodnie z zachodem słońca w MIUI11 xiaomi.eu? W opcjach jest tylko możliwość ustawienia ręcznie godziny od do. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Nie, już tego nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubikaneov Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Ma ktoś problem na miui 11 , że nie można wysłać SMS? Stock aplikacja SMS crashuje przy włączaniu, wiadomości od Googla informują, że ni można rozpocząć wątku.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Ma ktoś problem na miui 11 , że nie można wysłać SMS? Stock aplikacja SMS crashuje przy włączaniu, wiadomości od Googla informują, że ni można rozpocząć wątku.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaNie wszystko działa normalnieWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts