don_kamillo 190 Report post Posted February 1 A jest jakiś ciekawy custom? Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 1 Ciekawy jest nitrogenos. I chętnie bym sprawdził baikal czy jak on się tam nazywa. Share this post Link to post Share on other sites
BarthezzVTi 8 Report post Posted February 2 Czy jest custom oparty na czystym Androidzie? Tak jak w Pixelach, Motoroli itp? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz.lki 146 Report post Posted February 2 Czy jest custom oparty na czystym Androidzie? Tak jak w Pixelach, Motoroli itp? Tak Pixel ExperienceWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
kacper.lz 0 Report post Posted February 2 Da się gdzieś wyłączyć funkcję przyciszania multimediów przy przychodzącym powiadomieniu? Nawet jak mam włączony tryb nie przeszkadzać to przy słuchaniu muzyki jak przychodzi powiadomienie to muzyka jest ściszana na jakieś 2 sekundy, denerwujące to Share this post Link to post Share on other sites
emarcin 57 Report post Posted February 3 Tak Pixel ExperienceWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka"This device has been abandoned and will no longer receive updates for this edition."Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz.lki 146 Report post Posted February 3 Możesz skorzystać z tejhttps://forum.xda-developers.com/mi-6/development/rom-pixel-experience-t3892351Lub tutajhttps://sagit.sbwml.netWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 3 Używa ktoś najnowszego pixel experience? Share this post Link to post Share on other sites
RSL 69 Report post Posted February 4 Tego od sbwml? Ja używam. Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 4 I jak? Gcam działa? Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 4 Wersja od fu24? A jak z powiadomieniami? Share this post Link to post Share on other sites
RSL 69 Report post Posted February 4 Wersja o nazwie MGC_6.1.021_BSG&Arnova-based_v.1.3e_TlnNeun, bo można wrzucać zapisane wcześniej konfiguracje. Z powiadomieniami tzn? Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 4 Np z WhatsAppa. Bo czasami przychodzą dopiero po otworzeniu aplikacji. Jaki mod w magisk pod gcam masz? Share this post Link to post Share on other sites
RSL 69 Report post Posted February 5 Czasem coś się zatnie, ale to chyba w każdym romie. Tak właściwie to nie wiem po co mi te dwa moduły jednocześnie, muszę protestować i któryś usunąć. Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 5 Spoko ten pixel experience ale czasami powiadomienia z WhatsAppa nie dochodzą od razu tylko trzeba aplikacje uruchomić. Share this post Link to post Share on other sites
poziomek90 3 Report post Posted February 9 Mi 6 nawet w wersji Global i z polskiej dystrybucji nie ma pasma LTE B20? Redmi 4X mi się łączy z LTE na tej samej karcie SIM, gdzie Mi 6 pokazuje jedynie H+ Share this post Link to post Share on other sites
poziomek90 3 Report post Posted February 11 To mój pierwszy telefon z USB typu C. Czy one wszystkie są takie "luźne"? Kupiłem kabel Blitzwolf Ampcore Turbo 1.8m BW-TC10 i on normalnie mi wyskakuje z gniazda telefonu, gdy go ładuję i używam telefonu. Na oryginalnym kablu z zestawu jest niewiele lepiej... Na kablu Micro USB z Blitzwolfa to mogłem powiesić telefon i prędzej by wyrwał gniazdo USB niż odłączył telefon... Share this post Link to post Share on other sites
Adamk102 81 Report post Posted February 11 To mój pierwszy telefon z USB typu C. Czy one wszystkie są takie "luźne"? Kupiłem kabel Blitzwolf Ampcore Turbo 1.8m BW-TC10 i on normalnie mi wyskakuje z gniazda telefonu, gdy go ładuję i używam telefonu. Na oryginalnym kablu z zestawu jest niewiele lepiej... Na kablu Micro USB z Blitzwolfa to mogłem powiesić telefon i prędzej by wyrwał gniazdo USB niż odłączył telefon... Kolego zdecydowanie mój kabel dobrze trzyma nie ma luzówWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
poziomek90 3 Report post Posted February 11 2 minutes ago, Adamk102 said: Kolego zdecydowanie mój kabel dobrze trzyma nie ma luzów Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Nie chodzi o luzy, tylko czy potrafi wyskoczyć sam podczas ładowania i używania telefonu a najlepiej czy możesz złapać za kabel i "podyndać" nim telefonem a on nie spadnie Share this post Link to post Share on other sites
Adamk102 81 Report post Posted February 11 Nie chodzi o luzy, tylko czy potrafi wyskoczyć sam podczas ładowania i używania telefonu a najlepiej czy możesz złapać za kabel i "podyndać" nim telefonem a on nie spadnie Zdecydowanie nic takiego nie zauważyłem a często gdzies lata na kablu, także słuchawki mam podpięte i wręcz ciężko się je odpinaWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
poziomek90 3 Report post Posted February 11 5 minutes ago, Adamk102 said: Zdecydowanie nic takiego nie zauważyłem a często gdzies lata na kablu, także słuchawki mam podpięte i wręcz ciężko się je odpina Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Kupiłem telefon używany, być może port jest już tak wyrobiony 1 Share this post Link to post Share on other sites
Adamk102 81 Report post Posted February 11 Kupiłem telefon używany, być może port jest już tak wyrobiony Ja mam mojego 2 lata i nic takiego nie zauważyłemWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Share this post Link to post Share on other sites
RSL 69 Report post Posted February 12 (edited) Spotkał się ktoś z takim syfem w diodzie doświetlającej? Jak to w ogóle możliwe. Edited February 12 by RSL Share this post Link to post Share on other sites
poziomek90 3 Report post Posted February 12 55 minutes ago, RSL said: Spotkał się ktoś z takim syfem w diodzie doświetlającej? Jak to w ogóle możliwe. Wygląda na kolonię bakterii Lubią ciepło od lampy Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 12 Wygląda jakby było pokruszone od środka. Share this post Link to post Share on other sites
don_kamillo 190 Report post Posted February 12 Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz? A tak z innej beczki: macie odpryski na tej ramce wokół telefonu? Share this post Link to post Share on other sites
poziomek90 3 Report post Posted February 12 2 minutes ago, don_kamillo said: Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz? A tak z innej beczki: macie odpryski na tej ramce wokół telefonu? Tak, uroki aluminium. W Redmi 4X to samo Share this post Link to post Share on other sites
Adamk102 81 Report post Posted February 12 Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz? A tak z innej beczki: macie odpryski na tej ramce wokół telefonu?Tak potwierdzamWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 12 Ja mam trzy delikatne odpryski nad klawiszami głośności. Najlepsze jest to, że od razu po rozpakowaniu nowego telefonu wsadziłem w etui. Share this post Link to post Share on other sites
RSL 69 Report post Posted February 12 2 godziny temu, poziomek90 napisał: Wygląda na kolonię bakterii Lubią ciepło od lampy Nie używam jej, bardzo rzadko włączam latarkę nawet xd Pojawiło się nagle i się rozprzestrzenia. 2 godziny temu, Kamil Kupiec napisał: Wygląda jakby było pokruszone od środka. Trochę, ale to szkło jest chyba na tyle cienkie że wszystko by poszło. 2 godziny temu, don_kamillo napisał: Może tylny panel w tym narożniku nie przylega i zbiera się kurz? Kurde, ale tak nagle po ponad roku? :/ Share this post Link to post Share on other sites
Kamil Kupiec 49 Report post Posted February 13 Lista modeli które mają dostać miui 11. Mi 9, Mi 8, Mi 8 SE, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi 6 Mi Mix 3, Mi Mix 2s, Mix Mix 2, Mi Mix Mi Note 3, Mi Note 2 Mi Max 3, Mi Max 2, Mi Max Mi Play Mi 6X, Mi 5c, Mi 5X, Mi 5s, Mi 5s Plus Redmi Note 7, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi Note 5A, Redmi Note 4, Redmi Note 4X Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 3s, Redmi 3X Redmi S2 Share this post Link to post Share on other sites
don_kamillo 190 Report post Posted February 13 Czyli dostaniemy nowe ikonki Share this post Link to post Share on other sites
Thomas_Anderson 5 Report post Posted February 13 Ciekawe czy z nowym Miui dostaniemy nową wersję Androida?Oreo tastes better with Mi6 Share this post Link to post Share on other sites