olaboga Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 On 10/2/2018 at 7:33 PM, Benqu said: kupie gdzies jeszcze u chinczykow w dobrej cenie mi6? On 10/2/2018 at 8:37 PM, Gravis said: Nie Jest co chwilę w gearbest Nawet teraz za 380$ https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_705268.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 I to według Ciebie jest dobra cena? Pomijając fakt, że nie wiadomo nic o historii tych telefonów i mogą to być zwroty czy refubyWysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyleg Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 @Gravis ma rację. A w dobrej cenie to teraz jest Mi8 albo OP6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 14 godzin temu, olaboga napisał: Nawet teraz za 380$ Za tyle to kupi Chinę Mi 8, a jak dołoży 20-30$ to kupi Mi 8 Globala. Rzeczywiście niezła cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Istnieje opcja włączenia w mi6 lte b20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom3k Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Nie ma takiej możliwościWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
soap100 Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Pany, warto robic aktualizację do miui 10 ? czy lepiej zostac na 9.5 ? pytam bo nie wiem czy skórka warta za wyprawkę ,,, nagrywanie rozmów działa na miui 10 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 8 godzin temu, soap100 napisał: Pany, warto robic aktualizację do miui 10 ? czy lepiej zostac na 9.5 ? pytam bo nie wiem czy skórka warta za wyprawkę ,,, nagrywanie rozmów działa na miui 10 ? Nagrywanie u mnie działa. Ogólnie 10 bardziej mi się podoba niż 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin3z Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 A właśnie... A'propos MIUI 10.Jak się pojawiał nowy Android to flashowałem wszystko na nowo, bo takie dirty flash kończyły się w końcu błędami. Ktoś z was przychodził z 7.0 i MIUI 9 na 8.0 I MIUI 10 bez problemu? Powiem szczerze, że nie chce mi się bawić od nowa we wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 25 minut temu, martin3z napisał: A właśnie... A'propos MIUI 10. Jak się pojawiał nowy Android to flashowałem wszystko na nowo, bo takie dirty flash kończyły się w końcu błędami. Ktoś z was przychodził z 7.0 i MIUI 9 na 8.0 I MIUI 10 bez problemu? Powiem szczerze, że nie chce mi się bawić od nowa we wszystko. Jak masz roota to zrób sobie kopie aplikacji w tiitanium backup i po sprawie. Nowy soft i konfiguracja w 10 minut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin3z Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 Mam I robię regularnie, ale w moim przypadku modyfikacji mam tyle, że to nie 10 min. Uwierz mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 2, 2018 Share Posted November 2, 2018 To już inna sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkyleg Posted November 5, 2018 Share Posted November 5, 2018 @martin3z ja przechodziłem z Android 7.0 MIUI 9.2.2.0 bezpośrednio na Android 8.0 MIUI 10. Nic się nie wykrzaczyło i działa prawidłowo choć też nastawiałem się na to, że będę musiał na czysto instalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper.lz Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Od kilku dni bateria w moim Mi6 wariuje, sot na poziomie półtorej godziny max, bateria dosłownie topnieje w oczach, dodatkowo telefon jest ciepły prawie cały czas, czasami nawet jak leży nieużywany. Nic nowego ostatnio nie instalowałem, telefonu używam jak zwykle. Macie jakiś pomysł co może być tego powodem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin3z Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Musisz sprawdzić co jest włączone non stop w tle. Zainstaluj apke do monitorowania baterii albo skorzystaj z systemowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Polecam accubaterry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacper.lz Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Wczoraj zrobiłem ustawienia fabryczne i problem dalej występuje. Moglibyście spojrzeć na screeny czy to normalne wykorzystanie CPU? na accubattery pokazuje mi zużycie prawie 20% na godzinę... Może to coś z prockiem albo baterią? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin3z Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 Nie pokazuj soc tylko staty baterii. Tu nic nie widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Prawda, że mamy dostać android p w 1szym kwartale "19? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Dowiesz się jak dostaniesz. :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow14pl Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 3 godziny temu, Kamil Kupiec napisał: Prawda, że mamy dostać android p w 1szym kwartale "19? Watpie w to, bety nie ma a testy troche trwaja ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin3z Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 [mention=14895]martin3z[/mention] ja przechodziłem z Android 7.0 MIUI 9.2.2.0 bezpośrednio na Android 8.0 MIUI 10. Nic się nie wykrzaczyło i działa prawidłowo choć też nastawiałem się na to, że będę musiał na czysto instalować. Dzięki i sorki za brak odpowiedzi. Nie zwróciłem uwagi, że odpisałeś.Robiłeś ful wipe czy po prostu tylko zainstalowałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pies Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 CzeObecnie korzystam z 9.2.2.0 Stable i wszystko jest w porządku, bateria trzyma dobrze i nic się nie wieszaPominąłem już kilka aktualizacji, czy warto zaaktualizowac do V10.0.1.0 Stable? Czy bateria się nie pogorszyła, czy jest coś z powodu czego warto zaaktualizowac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Bateria według mnie trzyma podobnie. Sam fonik działa jednak według mnie sprawniej. Czy przechodzić? Kwestia czy podoba ci się wygląd miui 10. Na pewno nie stracisz na wydajności i baterii. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikidar Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 Witam. Wszyscy turczą tu i tam o Google camera. Jak to jest na mi6 z miui10 ? Da radę odpalić na miui 10? Podobno dużo lepsze fotki pstryka gcam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 23, 2018 Share Posted November 23, 2018 55 minut temu, mikidar napisał: Witam. Wszyscy turczą tu i tam o Google camera. Jak to jest na mi6 z miui10 ? Da radę odpalić na miui 10? Podobno dużo lepsze fotki pstryka gcam bez problemu . Właśnie z ciekawości zainstalowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
plonking Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Hej, podaj link która wersję zainstalowałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 7 minut temu, plonking napisał: Hej, podaj link która wersję zainstalowałeś? Ja używam takiej. Google Camera Link to comment Share on other sites More sharing options...
plonking Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Jaką masz wersję Romu? U mnie się wywala przy uruchomieniu.Ja mam ostatnie stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Jaką masz wersję Romu? U mnie się wywala przy uruchomieniu.Ja mam ostatnie stable. Moduły magisk potrzebujeszWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Jest nowsza. Z night sightWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 37 minut temu, simcold napisał: Jest nowsza. Z night sight Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Podrzuć link do działającej v6 na mi 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 Podrzuć link do działającej v6 na mi 6. V6 działa bez trybu slow. Ja testuje V5 z nightWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 3 minuty temu, simcold napisał: V6 działa bez trybu slow. Ja testuje V5 z night Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka A link do v5 z trybem night podrzucisz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted November 24, 2018 Share Posted November 24, 2018 A link do v5 z trybem night podrzucisz? https://www.file-upload.com/v1spurxu90htWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts