MD13 Posted April 13, 2018 Share Posted April 13, 2018 Okej dzięki za informacjęTo do czasu aż przywrócą, a będę chciał skorzystać z apk motywy pomaga zmiana regionu na USAJa zmieniłem na chorwaję. Motywy działają i strefa czasowa ta sama Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka P.s. no i na Chorwacji mi przestały działać . USA działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Czy używa/używał ktoś custom romu na mi 6? Lub testował i może to porównać z. Miui Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 (edited) Używam LOS wraz z Gcam i jestem zadowolony Edited April 16, 2018 by Gravis Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaboga Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Czy w MI6 jest funkcja face unlock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Czy w MI6 jest funkcja face unlock?Jasne Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaboga Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 59 minutes ago, Adamk102 said: Jasne Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Ale nie na global stable? Bo nie widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrlandia Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Witam. Czy Wy też od dłuższego czasu macie problem z Gboard tj że nie podkreśla na czerwono słów, które są błędnie np napisane? Posiadam najnowszą wersję i nadal nie podkreśla słów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pies Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 Co to za dwie aplikacje i czy warto je aktualizować? Jaka jest ich funkcja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majmaj Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 (edited) Hej, dziś miałem aktualizacje i nie mogę ustawić ekranu blokady. Chcę aby było na odcisk palca ale żeby przyciskiem po pociągnięciu palcem do góry nie było hasła. Da sie tak po aktualizacji? Global Beta. Edited April 24, 2018 by majmaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
momores Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 (edited) Jaka jest różnica pomiędzy wersją global a chińską telefonu Mi6? Czy na wersji chińskiej można instalować Rom global? Edited April 25, 2018 by momores Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 Witam serdecznie. Moje pytanie brzmi.. Jak najlepiej ładować telefon. Ja ładuje od 15%-80%. Bo podobno do 80% jest optymalnie. Jakie macie zdanie na ten temat? Pozdrawiam Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaboga Posted April 26, 2018 Share Posted April 26, 2018 1 hour ago, Adamk102 said: Witam serdecznie. Moje pytanie brzmi.. Jak najlepiej ładować telefon. Ja ładuje od 15%-80%. Bo podobno do 80% jest optymalnie. Jakie macie zdanie na ten temat? Pozdrawiam Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Tak jak ładujesz jest optymalnie. Nawet na ekranie blokady MIUI kiedyś był hint że lepiej jest ładować częściej ale krócej niż rzadziej i długo. Inna sprawa że nie warto sobie takimi głupotami zawracać głowy tylko korzystać jak ci wygodniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolex83 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Mam taki problem. Telefon mi się rozładował. Po włączeniu pojawił się dźwięk odblokowania. Bardzo irytujący. Nie mogę znaleźć w ustawieniach opcji wyłączenia. Ktoś pomoże? Xiaomi. Eu ostatni z marca Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz.lki Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Mam taki problem. Telefon mi się rozładował. Po włączeniu pojawił się dźwięk odblokowania. Bardzo irytujący. Nie mogę znaleźć w ustawieniach opcji wyłączenia. Ktoś pomoże? Xiaomi. Eu ostatni z marca Ustawienia > dźwięk i wibracje i odznacz blokowanie ekranu====send from Mi 6 by TapaTalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolex83 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Ustawienia > dźwięk i wibracje i odznacz blokowanie ekranu====send from Mi 6 by TapaTalk.To nie to. Tu miałem wyłączone.Najdziwniejsze jest to że samo ustąpiło. Może jakaś apka to robi?Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
teempz Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 Wymieniał ktoś wyświetlacz w mi6? Niestety ale zbiłem ekran. Pajęczyna jest po całości. Dotyk działa. Czytnik palca nie odczytuje, ale jako przycisk home działa. Ile może kosztować wymiana np. W micenter? I ewentualnie czy ktoś zamawiał skądś ekran i wymieniał sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted May 6, 2018 Share Posted May 6, 2018 @teempz napisz do @Acid i zapytaj. To nie kosztuje, a będziesz miał odpowiedź z pierwszej ręki Link to comment Share on other sites More sharing options...
_An2Rez_ Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 Cześć. Szukam dla siebie jakiegoś fona, który obsługuje radio ant+. Producenci o tym często nie piszą, dlatego potrzebuję kogoś, kto zechciałby na telefonie MI6 zainstalować ze sklepu google play program ANT TESTER i wrzucił tutaj zrzut ekranu z wynikiem jego działania. Program jest niegroźny i nie wymaga żadnych uprawnień. Z góry dzięki dla śmiałka, który podjął by się tego zadania. Pozdrawiam. I tak przy okazji. Interesuje mnie to samo dla telefonu Mi Note 2 i Mi Mix 2. Wrzucić podobną prośbę do odpowiednich działów na tym forum? I przy drugiej okazji... Redmi Note 3 Pro obsługuje radio ANT+ i można z nim używać czujników np. rowerowych w tym standardzie. Ja poszukuję telefonu, który ma dodatkowo barometr i NFC, stąd moja prośba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brokulis Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_An2Rez_ Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 (edited) Wielkie dzięki! Czyli fon będzie się nadawał. Super Teraz muszę się zastanowić czy kupić w Chinach czy lokalnie. Edited May 8, 2018 by _An2Rez_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filiporlo Posted May 20, 2018 Share Posted May 20, 2018 Czy używając softu MIUI Polska czy to stable czy beta(dev) można zaszyfrować MI6? Czy jest do tego potrzebne jakieś inne TWRP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Witam wszystkich. Przymierzam się do zakupu mi6 i mam pytanie do posiadaczy. Jaką wersję wybrać, 6/64 czy wystarczy 4/64? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 6/64Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 2 godziny temu, wojasheck napisał: 6/64 Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Duża różnica w wydajności będzie w stosunku do 6gb ram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Moim zdaniem 4GB będzie niedługo za mało po prostu Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glaniu Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Za mało do czego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 No właśnie. Przecież sa flagowce z 4gb ram i dają rade spokojnie. Chciałbym oponie osób które mają wersję 4gb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojasheck Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Kto ma 4GB powie Ci że starczy bo każdy swoje chwali. Proszę czytać ze zrozumieniem. Na dzień dzisiejszy 4GB wystarcza ale gwarantuję że jakieś aplikacje będą ubite na MIUI. 6GB jest bardziej przyszłościowe. Argument że inni mają 4GB i dają radę pominę z uśmiechem Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Argument z ubijaniem apek przy 4GB ramu..."pominę z uśmiechem"! Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glaniu Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 iPhone ma 3 i pewnie długo przy tym zostanie, ale też trudno się nie zgodzić że za chwilę w androidzie będzie potrzeba 8 GB ze względu na marną optymalizację Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaboga Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Miałem 4 teraz mam 6 i różnica na korzyść 6 jest spora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toldo Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 (edited) Mam MI6 6/64, wcześniej miałem Oneplusa 3 6/64 i jak teraz biorę do ręki telefon, który ma mniej to widać różnicę (zwłaszcza z A5 2016 mojej małżonki ). Nie jest aż tak znaczna jeśli chodzi o 4 kontra 6gb RAM, ale 4 to już jest w zasadzie standard i myślę, że lepiej mieć bardziej przyszłościowy sprzęt. Android zadziała i na 1 czy 2gb, ale aplikacje będą ciągle przeładowywane. Inna kwestia jest taka, że im więcej Android ma RAMu do dyspozycji, tym więcej go sobie zajmie (nie licząc uruchamianych aplikacji). A tak poza tym "free ram is wasted ram" Edited June 7, 2018 by Toldo Link to comment Share on other sites More sharing options...
schreder Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Nie no lepiej dopłacić do 6 gb, szczególnie w MIUI, bo jednak czysty android lepiej nim zarządza. Z innej beczki - nie wiem czy oglądacie forum MIUI (te producenta) ale ludzie z Mi6 na MIUI 10 piszą, że jest znaczna poprawa jakości zdjęć w słabych warunkach oświetleniowych i na fotkach które wrzucają rzeczywiście widać różnicę. Fajnie jakby dało radę bolączkę tego modelu zlikwidować bez kombinowania z google camera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Kupiec Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Dziękuję bardzo za informację w takim razie będę szukał wersji 6/64. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R11 Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 (edited) Czy mi6 z chin a kupiony w sklepie w polsce ma taki sam Sar? Edited June 7, 2018 by R11 Błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts