Mistyk Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Witam, mam nietypowy problem. Przez przypadek zablokowałem wyświetlanie niektórych treści w domyślnej przeglądarce internetowej w moim Redmi Note 4. Zrobiłem to przez dłuższe przytrzymanie palca na linku i wybór polecenia "ukryj reklamę". Mam wgrane MIUI 9 7.9.7. W jaki sposób mogę cofnąć/skasować z bazy reklam przypadkowo dodane tam treści? Próbowałem resetować wszelkie ustawienia w przeglądarce i uruchamiać ponownie telefon, ale nic to nie daje - wybrane treści zniknęły na dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 A próbowałeś wyczyścić dane aplikacji "Internet" w ustawieniach systemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistyk Posted September 19, 2017 Author Share Posted September 19, 2017 Witam, pomogło ale straciłem wszystkie inne ustawienia przeglądarki typu lista zakładek.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts