Maksio Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Witam, Bawiąc się romami, recoverami itp., zrobiłem w TWRP wipe wszystkiego (system, cache, dalvik itp.). Przez parę godzin męczyłem się, żeby wgrać mu jakiś system, no i udało się, ale jest mały (duży) problem... NIE MAM DOSTĘPU DO PAMIĘCI ! Tzn. po podłączeniu telefonu do komputera w trybie przesyłania plików, czy w jakimkolwiek innym, nie mogę nic przekopiować, ani nawet stworzyć folderu (W pamięci nie ma żadnego folderu/pliku). To samo wchodząc w file managera w telefonie. Ktoś coś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Czy przez TWRP daje radę sprawdzić zawartość pamięci? Jeżeli tak, to winny jest soft (źle się wgrał etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drakoon34 Posted October 2, 2017 Share Posted October 2, 2017 Może to śmieszne i może Cię lekko urazić, lecz mogę podpowiedzieć tyle, że podczas podłączenia telefonu do komputera musisz na telefonie zmienić tryb "charge" na "file transfer" Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro prime Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Wyłącz debugowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts