Wojusek Posted October 18, 2017 Author Share Posted October 18, 2017 @matpol7 1. power nap - mi band obudzi Cie wibracjami pod koniec drzemki. powiadomienia zostana wylaczone podczas drzemki (fot1) 2. nie ma opcji przewijania musyki 3. jest inteligenty budzik 4.jak na obrazku (fot2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
matpol7 Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Czyli dzięki power nap nie muszę się bawić w budziki i wyciszenie powiadomień, tylko ustawiam power nap i mam spokój? Świetne. Już mi się podoba ta Integracja ze Sleep as Android Czyli apka ma raczej wszytko co mi potrzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojusek Posted October 19, 2017 Author Share Posted October 19, 2017 @matpol7 apka bardzo poprawia funkcjonalnosc opaski i wedlug mojej subiektywnej opini warta jest tych 12zl. jedyny minus to ze bateria w opasce wytrzymuje 9-12 dni gdzie wczesniej spokojnie bylo to ponad 20. ale tez nie ma co sie oszukiwac miband2 nie laduje sie godzinami wiec jak dla mnie czas pracy jest jak najbardziej do zaakceptowania:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRetroN Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Zależy. Musisz podłączyć pod ładowarkę pod różnymi urządzeniami. Dla przykładu kiedy dostałem opaskę ładując ją pod ładowarką z mi5 trzymała 2-3 dni! Byłem strasznie zdenerwowany kiedy to po tygodniu podłączyłem pod komputer i nagle przez noc 1% spadł i dostałem szoku. Wtedy trzymała mi ok 30dni na samym mi bandzie, z tetnem i wszystkim. Teraz używam band toolsa od 2 miesięcy i baterie trzyma ok. 20 dni zazwyczaj 20-23, cały czas bt włączony, 5 aplikacji z powiadomieniami, codziennie budzik z sleep as android, więc trzyma naprawdę ok, z tym że z tętna nie korzystam ostatnio (nie mam pod przyciskiem, bo sam się odpalał przypadkiem przez ruch o kołdrę czy coś) co może być skutkiem, że tyle trzyma. Widoczność, czy inne opcje w mifit również skracają czas baterii, także warto popatrzeć niektóre opcje Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
matpol7 Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Czy ta integracja ze Sleep as Android działa poprawnie w bezpłatnej wersji tej aplikacji, czy może jest jakaś bardzo okrojona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenon Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 13 godzin temu, matpol7 napisał: Czy ta integracja ze Sleep as Android działa poprawnie w bezpłatnej wersji tej aplikacji, czy może jest jakaś bardzo okrojona? Mi Band Tools nie ma bezpłatnej wersji a forum jest właśnie o niej Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRetroN Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Z xposed jest możliwe, ale polecam kupić bo stabilniej Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
matpol7 Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Chodziło mi o bezpłatną wersję Sleep as Android, bo ta aplikacja jest dostępna w wariancie za free. Tools i mi band oczywiście jest płatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szadoky Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Czy aplikacja musi być włączona cały czas w tle żeby przychodziły powiadomienia?Czyli trzeba dodać ją do wyjątków w oszczędzaniu baterii żeby telefon nie ubijał procesu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
copernic_us Posted December 7, 2017 Share Posted December 7, 2017 @szadoky tak dodajesz do wyjątków jeśli chodzi o oszczędzanie baterii oraz do autostartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szadoky Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Można ustawić długość sygnału dla wiadomości SMS tak żeby to było kilka wibracji ? I czy można ustawić żeby przychodziły powiadomienia na opaskę jeśli nie odczytam SMS za pierwszym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bisonen Posted February 14, 2018 Share Posted February 14, 2018 Witam Mam pytanie. Czy ta aplikacja pozwala na uruchomieniu stopera i żeby ten stoper wyświetlał się na ekranie opaski ? Drugie pytanie czy jest możliwe aby np podczas biegu wyświetlacz opaski był ciągle aktywny, na danej wybranej funkcji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mediana Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 Można ustawić dwie różne wibracje ? Jedna dla: kto do nas dzwoni, sms i whatsapp, a drugą do Caynax hourly czyli wibracja co godzinę. M... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voytek1980 Posted July 22, 2018 Share Posted July 22, 2018 Czy można prosić o wzór jednej wibracji i nazwy kontaku przy powiadomieniach gdy ktoś dzwoni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts