Jump to content

Tools & mi band

Wojusek

Recommended Posts

Czyli dzięki power nap nie muszę się bawić w budziki i wyciszenie powiadomień, tylko ustawiam power nap i mam spokój? Świetne.

Już mi się podoba ta Integracja ze Sleep as Android :) 

Czyli apka ma raczej wszytko co mi potrzeba.  

@matpol7

apka bardzo poprawia funkcjonalnosc opaski i wedlug mojej subiektywnej opini warta jest tych 12zl. jedyny minus to ze bateria w opasce wytrzymuje 9-12 dni gdzie wczesniej spokojnie bylo to ponad 20. ale tez nie ma co sie oszukiwac miband2 nie laduje sie godzinami wiec jak dla mnie czas pracy jest jak najbardziej do zaakceptowania:)

Zależy. Musisz podłączyć pod ładowarkę pod różnymi urządzeniami. Dla przykładu kiedy dostałem opaskę ładując ją pod ładowarką z mi5 trzymała 2-3 dni! Byłem strasznie zdenerwowany kiedy to po tygodniu podłączyłem pod komputer i nagle przez noc 1% spadł i dostałem szoku. Wtedy trzymała mi ok 30dni na samym mi bandzie, z tetnem i wszystkim. Teraz używam band toolsa od 2 miesięcy i baterie trzyma ok. 20 dni zazwyczaj 20-23, cały czas bt włączony, 5 aplikacji z powiadomieniami, codziennie budzik z sleep as android, więc trzyma naprawdę ok, z tym że z tętna nie korzystam ostatnio (nie mam pod przyciskiem, bo sam się odpalał przypadkiem przez ruch o kołdrę czy coś) co może być skutkiem, że tyle trzyma. Widoczność, czy inne opcje w mifit również skracają czas baterii, także warto popatrzeć niektóre opcje ;)

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

13 godzin temu, matpol7 napisał:

Czy ta integracja ze Sleep as Android działa poprawnie w bezpłatnej wersji tej aplikacji, czy może jest jakaś bardzo okrojona? 

Mi Band Tools nie ma bezpłatnej wersji a forum jest właśnie o niej;-)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Witam

Mam pytanie. Czy ta aplikacja pozwala na uruchomieniu stopera i żeby ten stoper wyświetlał się na ekranie opaski ?

Drugie pytanie czy jest możliwe aby np podczas biegu wyświetlacz opaski był ciągle aktywny, na danej wybranej funkcji ?

• 5 months later...
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...