jigaman Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 (edited) Witam. Przeszukałem forum oraz YT, ale nie znalazłem podobnego problemu. Syn używa Redmi Note 4 MTK (global) - na samym dole załączyłem skrina. W czym problem - nie widać przychodzącego połączenia (nie wyświetla się onko połączenia z zieloną i czerwoną słuchawką), nie słychać dzwonka i nie można odebrać. Przy wykonywaniu połączenia wychodzącego (po wciśnieciu zielonej słuchawki wybrania numeru) okno jakby sie minimalizuje i widać standardową listy numerów do wybrania. Na wybranum numerze wychodzi dzwonek - sygnał przychodzącego połączenia. Po odebraniu nic nie słychać i w jednym i drugim telefonie. Myślałem że to wina karty SIM, ale po włożeniu do innego telefonu z tego numeru można normalnie dzwonić i odbierać połączenia. Szukałem aktualizacji globala ale nie automatycznie nic nowszego MIUI nie znajduje. Jakieś pomysły na naprawę ? Blokad połaczeń nie ma. Opcje sprawdzone, nic nie jest namieszane (sam używam Redmi Note 2). Edited September 13, 2017 by jigaman Link to comment Share on other sites More sharing options...
jigaman Posted September 14, 2017 Author Share Posted September 14, 2017 Naprawiłem to jakoś, telefon wybiera numery i odbiera połączenia (słychać dzwonek i jest okno odbierania połączenia). Naprawiło sie raczej przypadkowo próbowałem odblokować bootloader, kilkarazy fastboot odpalony, podłączanie do kompa, ADB. Można zamknąć temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts