Wojusek Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 W mediaexpert pojawiła się dziś promocja na produkty Xiaomi. Wśród nich znalazła się opaska MiBand2 w cenie porównywalnej do tych z Allegro, jednak przy zakupie w tak dużym sklepie można być zdecydowanie spokojniejszym o gwarancję niż w przypadku Allegro czy chińskich serwisów. Wiem, że opaskę można kupić dużo taniej sprowadzając ją z zagranicy jednak nie wszyscy mają na to ochotę więc myślę, że jest to całkiem ciekawa alternatywa. Mi Band 2 129zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 17 godzin temu, Wojusek napisał: W mediaexpert pojawiła się dziś promocja na produkty Xiaomi. Wśród nich znalazła się opaska MiBand2 w cenie porównywalnej do tych z Allegro, jednak przy zakupie w tak dużym sklepie można być zdecydowanie spokojniejszym o gwarancję niż w przypadku Allegro czy chińskich serwisów. Wiem, że opaskę można kupić dużo taniej sprowadzając ją z zagranicy jednak nie wszyscy mają na to ochotę więc myślę, że jest to całkiem ciekawa alternatywa. Mi Band 2 129zł Raczej niezbyt, biorac pod uwage ze w tej cenie masz 2 opaski (~15$) plus akcesoria typu dodatkowe paski itd... No i ceny w duzych emarketach zaczynaja sie od 109zl, np w oleole czyli emarkecie tego samego wlasciciela co eurortvagd. Ten ostatni to oficjalna dystrybucja, wiec strzelam ze i oleole podchodzi rowniez pod to okreslenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klogier Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Raczej niezbyt, biorac pod uwage ze w tej cenie masz 2 opaski (~15$) plus akcesoria typu dodatkowe paski itd... No i ceny w duzych emarketach zaczynaja sie od 109zl, np w oleole czyli emarkecie tego samego wlasciciela co eurortvagd. Ten ostatni to oficjalna dystrybucja, wiec strzelam ze i oleole podchodzi rowniez pod to okreslenie. PurpleHaze a gdzie można takiego nabyć za 15$ ?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 (edited) 15 godzin temu, klogier napisał: PurpleHaze a gdzie można takiego nabyć za 15$ ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Jak pisalem ten temat byly urodzinowe promocje w chinskich sklepach banggood i gearbest i mozna ja bylo kupic za 13$. Standardem sa ceny w okolicach 15-17$ jak jest promocja. Obecnie trzeba patrzec na np. pepper.pl cebula.online lub telchina.pl gdzie sa wrzucane promocje i kody. Edited September 22, 2017 by PurpleHaze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klogier Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 DziękiWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojusek Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 Najtaniej to teraz 68zl na gerbescie. Co naturalnie wychodzi sporo taniej ale biorąc pod uwagę polska dystrybucję i gwarancję 24m w sklepie z prawdziwego zdarzenia to cena 129zl jest moim zdaniem jak najbardziej do zaakceptowania. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts