Jump to content

Mi Band 2 z sieciówki za 129zł!

Wojusek

Recommended Posts

W mediaexpert pojawiła się dziś promocja na produkty Xiaomi. Wśród nich znalazła się opaska MiBand2 w cenie porównywalnej do tych z Allegro, jednak przy zakupie w tak dużym sklepie można być zdecydowanie spokojniejszym o gwarancję niż w przypadku Allegro czy chińskich serwisów. Wiem, że opaskę można kupić dużo taniej sprowadzając ją z zagranicy jednak nie wszyscy mają na to ochotę więc myślę, że jest to całkiem ciekawa alternatywa.

Mi Band 2 129zł

17 godzin temu, Wojusek napisał:

W mediaexpert pojawiła się dziś promocja na produkty Xiaomi. Wśród nich znalazła się opaska MiBand2 w cenie porównywalnej do tych z Allegro, jednak przy zakupie w tak dużym sklepie można być zdecydowanie spokojniejszym o gwarancję niż w przypadku Allegro czy chińskich serwisów. Wiem, że opaskę można kupić dużo taniej sprowadzając ją z zagranicy jednak nie wszyscy mają na to ochotę więc myślę, że jest to całkiem ciekawa alternatywa.

Mi Band 2 129zł

Raczej niezbyt, biorac pod uwage ze w tej cenie masz 2 opaski (~15$) plus akcesoria typu dodatkowe paski itd...
No i ceny w duzych emarketach zaczynaja sie od 109zl, np w oleole czyli emarkecie tego samego wlasciciela co eurortvagd. Ten ostatni to oficjalna dystrybucja, wiec strzelam ze i oleole podchodzi rowniez pod to okreslenie. 

Raczej niezbyt, biorac pod uwage ze w tej cenie masz 2 opaski (~15$) plus akcesoria typu dodatkowe paski itd...
No i ceny w duzych emarketach zaczynaja sie od 109zl, np w oleole czyli emarkecie tego samego wlasciciela co eurortvagd. Ten ostatni to oficjalna dystrybucja, wiec strzelam ze i oleole podchodzi rowniez pod to okreslenie. 
PurpleHaze a gdzie można takiego nabyć za 15$ ?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

15 godzin temu, klogier napisał:

PurpleHaze a gdzie można takiego nabyć za 15$ ?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Jak pisalem ten temat byly urodzinowe promocje w chinskich sklepach banggood i gearbest i mozna ja bylo kupic za 13$.
Standardem sa ceny w okolicach 15-17$ jak jest promocja. 
Obecnie trzeba patrzec na np. pepper.pl  cebula.online lub telchina.pl gdzie sa wrzucane promocje i kody.

Edited by PurpleHaze
  • Like 1

Najtaniej to teraz 68zl na gerbescie. Co naturalnie wychodzi sporo taniej ale biorąc pod uwagę polska dystrybucję i gwarancję 24m w sklepie z prawdziwego zdarzenia to cena 129zl jest moim zdaniem jak najbardziej do zaakceptowania.

• Like 1