Jump to content

Xiaomi mi 4 uceglony po wgrywaniu windowsa

wiadro94

Recommended Posts

Witam mam taki problem że podczas instalacji windowsa przez moją nieuwagę wypiął się kabel zgasł telefon i nie da się go uruchomić 0 oznak życia jedynie jak podłączę pod pc to wykrywa go ale jako unknown device identyfikator : USB\UNKNOWN jedynie klucz sterownika : {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000}\0039 chciałbym dodać że moja wersja xiaomi to mi 4 ale z 2gb ram i z 4g single sim 16gb bez slotu na karte na procku  MSM8974AC  . Za pomoc dziękuję.

Instalowałeś Windows na MI4?:-o

Pewnie o MIUI chodzi, więc spróbuj trzymać jednocześnie przycisk Głośność+ oraz Power - telefon powinien uruchomić się w twrp. Jeśli się uda, to spróbuj ponownie zainstalować pakiet MIUI i ewentualnie wyczyścić dalvik i cache, żeby jakieś śmieci nie zostały, a jeśli nie pomoże, to chyba pozostanie instalacja na czysto przez fastboot.

no właśnie chodzi o to ze jak chce wejść w fastboot to nie mogę nie ważne jak podłącze go pod pc czy vol- i power czy inaczej zawsze wykrywa go jako nieznane urządzenie i sterowniki do ADB i Bootloadera oraz zainstalowany Minimal ADB and Fastboot

@Edit być może szukam sterów i wszystkiego nie na tą wersie co trzeba wyslę zdjęcie z pudła bo caly czas stawiam na to ze to MI4 bo wszystkie info mam po chińsku ale tel. oryginalny bo sprawdzałem.

@Edit2 Teraz telefon zostal rozpoznany jako Urządzenie Wejściowe USB poczym dźwiek odłączonego USB i po tym wykrywa go juz jako nieznane urządzenie, czy to może być padnięta płyta i juz nie da sie nic zrobić?

Edited by wiadro94

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...