musek Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Cześć, Wraz z MIUI9 do systemu zawitać miało szybkie przełączanie się pomiędzy dwoma ostatnio używanymi aplikacjami, jak na GIFie pod tym adresem. We wszelkich ROMach opartych o AOSP działa to całkiem sprawnie i ułatwia korzystanie z telefonu. Po zaktualizowaniu MIUI do wersji 9tej na moim Kenzo ta funkcja jednak nie działa. Przy probie użycia jej jak na GIFie system po prostu szybko uruchamia i zamyka listę ostatnio uzywanych aplikacji. Czy ktoś może to potwierdzić, czy jest to odosobniony przypadek wynikający z problemów z moim systemem (przed aktualizacją do MIUI9 przywracałem go z backup'u przez TWRP). Z góry dzięki za odpowiedź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radier Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Na RN4X z Androidem 7.0 działa, więc pewnie na Androidzie 6 tej funkcji nie udostępnili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emmm2 Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 U mnie tez nie dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZielonyBuszmen Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 (edited) @emmm2 - przypomnij, jaki masz model telefonu i jaką wersję androida. Czyżby był to Android 6? Najwidoczniej Android 6 nie dostanie tej funkcji. Ale z tego co mi się wydaje, to czysty android 6 ma wbudowane tego typu przełączanie Edited September 13, 2017 by ZielonyBuszmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
musek Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 Szkoda, widać maksyma "wersja Androida się nie liczy, jedynie wersja MIUI" przestaje mieć zastosowanie... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazurak7 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Miałem coś takiego zbindowane w aplikacji Phisical Button Music Control, ale po aktualizacji i zmianach w w sekcji skróty i gesty, przestała kompletnie działać. Reboot jak chcę czegoś użyć, a szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts