unknown_nickname Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Cześć. Od czasu kupienia Redmi 4 Pro Czarny mam z nim kilka problemów. W przypadku ekranu, kiedy wyświetla kolory szare, u mnie widoczne jest miganie lewej części ekranu, a przy ciemnych tłach dolne rogi są dziwnie rozjaśnione aż do białego koloru. Czy u was też występują takie problemy z wyświetlaczem, jest to normalne? Czytnik linii papilarnych działa ale wystarczy że lekko spocą mi się palce i od razu przestaje wykrywać - tak powinno być? No i na koniec problem z rozmowami, rozmówcy skarżą się na dziwne szumy i echo, co ciekawe podczas nagrywania dźwięku ten problem nie występuje. Dlatego mam prośbę jakby ktoś mógł potwierdzić czy u niego takie objawy występują. Chyba że @Acid może się wypowiedzieć bo ma doświadczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SperQu Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Co do czytnika, to też tak mam, lekko mokry/spocony/ubrudzony i już nie łapie, polecam jeśli używasz tylko jednego palca dodać go kilka razy, będzie lepiej łapać. Co do pozostałych u mnie nie występują Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrea48 Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Witam Android 6.0 MRA58K MIUI Global 8.0 Stabilna 8.0.7.0 LXKCNMA telefon działa prawidłowo przez BT , w trybie głośnomówiącym , jednak z przy normalnej rozmowie odbiorcy narzekają na zniekształcenia - powód: redukcja szumów z drugiego (górnego ) mikrofonu zniekształca głos. Co z tym można zrobić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts