jackiewicz Posted September 8, 2017 Share Posted September 8, 2017 witam, posiadam mi 4c i po aktualizacji do androida 7 mam problem z aktualizacją i instalacją nowych aplikacji. wyskakuje czekam na pobieranie i nic sie nie dzieje. prosze o pomoc i z góry dziekuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volv3r Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Rozumiem, że przeszedłeś z Androida 6 na Androida 7, a czytałeś to ? A dokładniej: Aktualizacja Mi4c/Mi4s/MiNotePro do 7.0 Pierwsza aktualizacja do nowego Androida dla wyżej wymienionych modeli niestety wymaga nowego bootloadera (bez niego system nie wstaje), stąd też nasz niezablokowany bootloader, który funkcjonował do tej pory nie może być użyty do dalszych aktualizacji. Instalacja Xiaomi.eu z 6.12.22 (Android 5.1) na Android 7.0 jest możliwa tylko raz, ponieważ po niej bootloader w Waszych telefonach zostanie ZABLOKOWANY i będzie wymagał odblokowania oficjalną metodą przez pozwolenie na koncie Xiaomi. Wymagane jest też ręczne zaktualizowanie TWRP recovery po odblokowaniu bootloadera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts