Mysia_x3 0 Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Hej wszystkim, mam problem z moim robotem odkurzaczem, nie mogę się z nim połączyć ani na IP 5s ani 6+ ani iPad Air.... wifi oraz hasło spod spodu odkurzacza jest sparowane, jest wykrywalny, ale w momencie kiedy na apce chce dodać go, to po wpisaniu hasła wifi gdy postęp łączenia dojdzie do 100% wyskakuje błąd connection failure a kontrolka robota przyspiesza migać. Przepraszam ze post wstawiam ale nie mogę znaleźć na forum rozwiązania, a bardzo mi na tym zależy bo na Pomorzu nie ma serwisu jeszcze Pomocy! Link to post Share on other sites
milenium17 85 Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Reset robiony? Przy pierwszym połączeniu też nie chciał się połączyć. Link to post Share on other sites
[email protected] 0 Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 Hej! Mam podobny problem. Nie mogę się połączyć z odkurzaczem za pomocą Iphone SE. Postęp łączenia dochodzi do 100% i wyskakuje mi komunikat dotyczący resetu wifi na urządzeniu. Robię go według wskazówek, ale nic to nie pomaga. Reset odkurzacza też robiłem i nic to nie pomaga. Będę wdzięczny za pomoc. Link to post Share on other sites
Recommended Posts